Vodafone TV'den Hazirana Özel Yeni Içerikler

Vodafone TV’de mayis ayinin en çok izlenen içerikleri arasinda “Dogu”, “Hayal Adasi” ve “Jumanji: Yeni Seviye” gibi yapimlar yer aldi.

Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, mayis ayinda diziden filme, spordan belgesele, her zevke ve yasa uygun zengin içerikleriyle izleyicilerin tercihi oldu.

Vodafone'dan yapilan açiklamaya göre, her ay 1,3 milyon abone tarafindan kullanilan Vodafone TV’de mayis ayinda en çok izlenen dizi Vodafone TV ve BluTV is birligiyle hayata geçirilen "Dogu" olurken, en çok izlenen filmler arasinda "Hayal Adasi", "Jumanji: Yeni Seviye", "Avengers: Endgame" ve "Terminatör: Makinelerin Yükselisi" yer aldi. Mayista en çok izlenen kanallar ise ATV HD, Fox HD, TV8 HD, TRT1 HD ve Kanal D olarak siralandi.

Vodafone TV, haziran ayinda da müsterileri için birbirinden keyifli içerikler sunacak. Vodafone TV kullanicilari, basrolünde Brad Pitt’in oynadigi, insanlarin makinelerle mücadelesini anlatan "World War Z"yi, ünlü aktör Tom Cruise’un imkansizliklar pesinde kostugu ve zorlu mücadeleler verdigi "Mission Impossible" serisini, senaristligini ve yönetmenligini Greta Gerwig’in üstlendigi, kostümleriyle Akademi’den tam not alan, Oscarli film "Little Women"i ve sinemanin dahi çocugu Christopher Nolan’in yönettigi, 2020 yapimi aksiyon filmi "Tenet"i izleyebilecek.

Kullanicilar ayrica, haziran ayinda Türk sinemasinin en güzel örneklerini de izleme imkani bulacak. Drama kategorisinde “Nergis Hanim”, “Bizi Hatirla”, “Ikimizin Yerine” ve “Martilarin Efendisi”, komedi kategorisinde ise “Zügürt Aga”, “Yedi Bela Hüsnü”, “Deli Ask” ve “Kara Bela”, Vodafone TV takipçilerine keyifli anlar yasatacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Berna Kulaksiz, sunlari kaydetti:

"Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yaninda müsterilerimize kaliteli TV ve video içerigini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, sinemasever müsterilerimiz için haziran ayina özel zengin bir portföy hazirladik. Hem yabanci hem de yerli yapimlarla izleyicilerimizin evlerde daha kaliteli zaman geçirmesine katkida bulunmayi hedefliyoruz. Vodafone olarak, müsterilerimizin hayatini kolaylastiran ürün ve servislerle her zaman yanlarinda olmaya devam edecegiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile