Vuslat Parkı’nda Çalışmalar Yeniden Başladı

Vuslat Parkı’nda Çalışmalar Yeniden Başladı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte Vuslat Parkı’nda çalışmalara yeniden başlandı.

Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Vuslat Parkı’nda geçen yıldan yarım kalan çalışmaların bu yıl tamamlanacağını söyledi.

Beyşehir Gölü kıyısındaki parkın Öğretmenevi’ne kadar olan bölümünde bu yıl çalışmaların olacağını belirten Taşcı, “Faaliyet yürütülen bölümde çok güzel bir peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Buraları ağaç döşemelerle, çiçek havuzlarıyla ve kameriyelerle donatıyoruz. Buradaki tel örgüyle çevrilmiş sahaları mini bir futbol sahası ve kum üzerinde oynanan voleybol sahası haline dönüştüreceğiz. Tamamlandığı zaman park, içerisinde spor alanlarıyla birlikte çok güzel bir mekan olacak. Burada ayrıca yüz metrede bir işareti olan yürüyüş yolları oluşturacağız. İnsanların spor yapabileceği aletleri de yerleştireceğiz. Vuslat Parkı’nda çalışmalar tamamlandığında daha aktif ve kullanışlı bir mekan oluşacak” dedi.

Taşcı, Vuslat Parkı’nda çalışmaların bitirilmesinin ardından yeni bir çalışmaya başlayarak Beyşehir Gölü kıyı şeridinde yürüyüş yolları ve oturma mekanları olan bir sahanın oluşacağını sözlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile