Yağmur kazaları da beraberinde getirdi (Özel)

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda etkili olan sağanak yağış nedeniyle çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Sürücülerin zor anlar yaşadığı yağmur nede

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda etkili olan sağanak yağış nedeniyle çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Sürücülerin zor anlar yaşadığı yağmur nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Kadıköy D-100 Karayolu Kozyatağı mevkiinde meydana gelen kazada ise bir sürücü otomobil içinde sıkıştı. Yoğun trafik nedeniyle itfaiye olay yerine ulaşmakta güçlük çekince yaralı uzun süre otomobil içinde beklemek zorunda kaldı.

Gün boyunca etkili olan sağnak yağış en çok sürücüleri etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan sürücüler kaza yapmaktan da kurtulamadı. Bazı yerlerde kaza sonrası bekleyen araçlar da adeta kazaya davetiye çıkartıp yeni kazalara neden oldu.

Kaza D-100 Karayolu Kozyatağı Ankara istikametinde meydana geldi. Cenk Onur Bircan'ın (20) kullandığı otomobil kaygan yol nedeniyle kontrolden çıkarak sol şeritte bekleyen 2 araca arkadan çarptı. Kaza nedeniyle sürücü Bircan, otomobil içinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu sürücü sıkıştığı yerden çıkartılamayınca itfaiyeye haber verildi. Kazalar nedeniyle D-100 Karayolu tamamen durma noktasına gelince itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Yaklaşık yarım saat sonra kaza yerine ulaşabilen kurtarma ekipleri Cenk Onur Bircan'ın sıkıştığı yerden çıkardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Bircan'ın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu. Durma noktasına gelen trafik kaza yapan araçların kaldırılmasından sonra yeniden açıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile