Yakalanacaklarini Anlayinca Uyusturucu Camdan Asagi Attilar

Yakalanacaklarini Anlayinca Uyusturucu Camdan Asagi Attilar

Bagcilar’da bir eve düzenlenen operasyonda uyusturucu madde sattiklari tespit edilen agabey ve kardesi yakalandi. Yakalanacaklarini anlayan süphelilerin, bir miktar uyusturucuyu camdan asagi attiklari belirlendi.

Istanbul Emniyet Müdürlügü’ne bagli polis ekipleri, "torbaci" adi verilen uyusturucu tacirlerinin yakalanmasina yönelik yapilan çalismalar çerçevesinde aldigi bir ihbar üzerine harekete geçti. Bagcilar Günesli Mahallesi’ndeki bir evde N.A. ve L.A. isimli sahislarin uyusturucu madde ticaretinde bulundugu bilgisi alindi. Çalismalar çerçevesinde adres ve çevresinde güvenlik önlemleri alinarak operasyon düzenlendi.

Operasyon sirasinda süpheli sahislarin camdan asagi uyusturucu madde attiklari tespit edildi. Operasyon sonucunda N.A. ve L.A. isimli süpheli sahislar yakalanarak gözaltina alindi. Abi kardes olduklari tespit edilen süphelilerin çesitli suçlardan 18 kayitlari oldugu ve çesitli suçlardan da arandiklari belirlendi. Ayrica L.A. isimli sahsin 1 yil kesinlesmis hapis cezasi oldugu tespit edildi, adreste yapilan aramalarda; 1.014 gram bonzai, 2 adet cep telefonu, 1 adet hassas terazi, bin 405 lira para, 1 adet elektrikli vakum cihazi, çok sayida uyusturucu madde ticaretinde kullanilan klipsli poset ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen süpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile