Ç ; ankaya Mahallesi ' nde bir parkta bulunan basketbol sahasında futbol oynayan ç ; ocuklar , bir anda karşılarına ç ; ıkan başıboş ' pitbull ' cinsi kö ; peği gö ; rü ; nce paniğe kapıldı . Sahayı terk edip parktaki bir ağaca tırmanarak kö ; pekten kaç ; an ç ; ocuklar , cep telefonuyla aradıkları polisten yardım istedi . Kö ; peğin kendilerini ısırmasından korktukları iç ; in aşağı inemeyen ç ; ocuklar , ihbardan kısa sü ; re sonra parka gelen polisler tarafından kurtarıldı . Polisler , kö ; peğin başka kimseye saldırmaması iç ; in Odunpazarı İlç ; e
Belediyesi ' ne haber verdi . Hayvan sağlık merkezi ekibinin , kendilerini uzun sü ; re bekleyen polislerin ü ; ç ; kez telefonla belediyeyi aramasının ardından parka gelmesi tepki topladı . Sonunda gö ; revlilerin bir minibü ; se bindirdiği kö ; pek , hayvan barınağına gö ; tü ; rü ; ldü ; . Bu arada , hayvanın yü ; zü ; nde yara izleri olduğu ve yeni doğum yaptığı belirlendi .
Belediye gö ; revlileri , barınakta bakıma alınan hayvanda kö ; pek dö ; vü ; şü ; yle alakalı bir yara izi olmadığını , muhtemel darp edilmiş olabileceğini sö ; yledi .
Futbol maç ; ları kö ; pek korkusu yü ; zü ; nden yarım kalan ç ; ocuklar ise , ' Cinsi pitbull olan kö ; pek , bir anda saha iç ; ine girdi . Topumuzu parç ; aladı , demir telleri ısırdı . Bizi de ısıracaktı , kaç ; tık , ağaca ç ; ıkıp kurtulduk ' dedi .
' Bizim top paramızı kim karşılayacak? ' diye soran ç ; ocuklar , Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ' dan telleri eskiyen sahalarını yeniletmesini ve kendilerine yeni bir futbol topu hediye etmesini istedi .
Yaralı Pitbullun Saldırdığı Çocuklar Ağaca Tırmanarak Kurtuldu
Eskişehir'de bir parktaki sahada maç yaparken 'pitbull' cinsi yaralı bir köpeğin saldırısına uğrayan çocuklar, ağaca tırmanarak polisten yardım istedi.



















