Yaz Aylarında Saç Bakımına Dikkat

Yaz Aylarında Saç Bakımına Dikkat

Gaziantep'te, Edessa Doğal Yaşam Ürünleri sahibi Mehmet Çevik, yaz ayında saç bakımının önemli olduğunu ifade ederek, bitki derman saç bakım setlerinin saç ve saç derisi sorunlarına iyi geldiğini söyledi

Gaziantep'te, Edessa Doğal Yaşam Ürünleri sahibi Mehmet Çevik, yaz ayında saç bakımının önemli olduğunu ifade ederek, bitki derman saç bakım setlerinin saç ve saç derisi sorunlarına iyi geldiğini söyledi.
Bay-bayan ve çocuklar için çok yararlı bitkisel bir ürün olan bitki derman saç bakım setinin önemine dikkat çeken Çevik, "İçerisindeki ürünleri sırasıyla uygulandığında kellik olan vatandaşların saç derilerinde tüylenmeler, saç kıran olanlarda ise dökülüp kelleşen bölgelerde kapanmalar gözledik" dedi.
Mehmet Çevik konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
"Saç dökülme şikayeti olanlarda saç dökülmesi olmadığı gibi saçlarının daha canlı olduğunu, kırıklarında iyileştiği yönünde olumlu tepkiler aldık. Saçla ilgili şikayeti olan vatandaşlarımıza, özellikle yaz mevsiminde bu şikayetler hat sefaya çıktığından bu ürünleri kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü yazın kullanımı çok daha kolaydır"
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile