Yerli Otomobile Karacabey'den Büyük Destek

Yerli Otomobile Karacabey'den Büyük Destek

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, önceki gün katildigi TEKNOSAB Mütesebbis Heyeti Toplantisi sonrasi yaptigi açiklamada, yerli otomobilin önemli parçalarinin Karacabey’de üretilecegini duyurdu. Özkan, bu alanda ilk üretimin de TEKNOSAB’da basladigini söyledi.

Türkiye’nin önemli üretim merkezlerinden Karacabey, ülkemizin vizyon projeleri arasinda yer alan yerli otomobil için de büyük bir destek veriyor. Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, önceki gün katildigi TEKNOSAB Mütesebbis Heyeti Toplantisi sonrasi yaptigi açiklamada, yerli otomobilin önemli parçalarinin Karacabey’de üretilecegini duyurdu. Özkan, bu alanda ilk üretimin de TEKNOSAB’da basladigini söyledi.



TEKNOSAB Mütesebbis Heyeti Toplantisi önceki gün Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ibrahim Burkay’in koordinasyonda gerçeklesti. Toplantida TEKNOSAB’in hem proje asamasi hem de faaliyete baslayan üretim tesisleri basta olmak üzere önemli gelisme ve süreçler degerlendirilirdi.

Mütesebbis Heyetinde yer alan Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan yaptigi açiklamada, “Türkiye’nin örnek yeni nesil organize sanayi bölgesi TEKNOSAB’in üretime geçtigini daha önce duyurmustuk. Ve artik sunu da söyleyebiliriz ki yerli üretim arabamiz olan TOGG için Karacabey’de 25 tesis üretim yapacak. Ve bunlardan ilki üretime basladi.

Yerli aracin önemli parçalari Karacabey’de üretilmis olacak. Bu ilçemiz adina önemli bir degerdir. Ayrica nisan ayi itibariyle faaliyete geçen firma sayisi 10’u geçecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile