Yesilay'dan Sigarasiz Bir Yasama Davet

Yesilay'dan Sigarasiz Bir Yasama Davet

DÜZCE – Yesilay Düzce Sube Baskani Av. Arb. Ali Dilber, 31 Mayis Dünya Tütünsüz Günü’nde herkesi sigarasiz bir yasama davet etti.

Dünya Saglik Örgütü verilerine göre tütün kullanimi her yil dünyada 8 milyon insanin ölümüne neden oluyor. Tütün bagimliligiyla mücadelesini araliksiz sürdüren Yesilay, birakabilirsin uygulamasi ile sigarayi birakmak isteyenlere ücretsiz destek sagliyor.

Yesilay’in tütün bagimliligiyla mücadelesine hiz kesmeden devam ettigini ifade eden Yesilay Düzce Sube Baskani Av. Arb. Ali Dilber; “Yesilay olarak, tütün bagimliligiyla mücadelemize hiz kesmeden devam ediyor, bu konuda dünyada öncü bir rol üstleniyoruz. Bagimliliktan uzak ve saglikli yasam aliskanliklari kazandirmak için 7’den 77’ye farkli yas gruplarina yönelik projeler yürütüyoruz. Yesilay Danismanlik Merkezlerinde yaptigimiz çalismalarla da bagimliliklarla mücadele ediyoruz. ‘Tütün Bagimliligi Müdahale Programi’ ile her yastan vatandasimizin sigarayi birakmasina ücretsiz destek oluyoruz. Ayni zamanda Saglik Bakanligimiz ile birlikte gelistirdigimiz birakabilirsin uygulamasiyla ve YEDAM Danisma Hattimizla destek saglamaya devam ediyoruz. 31 Mayis Dünya Tütünsüz Günü’nde de tüm vatandaslarimiza tütünsüz ve saglikli bir yasam çagrisinda bulunuyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile