Yığılca Arıcılığı Geliştirme Toplantısı Yapıldı

Kaymakamlıkta yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Özcan, ilçede bal ve ana arı üretimini artırmak için 2 bin adet ana arı çiftleştirme kutusu dağıtılacağını söyledi.

Kaymakamlıkta yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Özcan, ilçede bal ve ana arı üretimini artırmak için 2 bin adet ana arı çiftleştirme kutusu dağıtılacağını söyledi.

Çalışmalarının ana arı üretimini artırmak amaçlı olduğunu vurgulayan Özcan, ''Yığılca'da ana ara üretimini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.

Üreticilerin sorunları dinlenerek çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıya Kaymakam Özcan'ın yanı sıra, İlçe Özel İdare Müdürü Ersin Turan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemil Uzun, Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Uzmanı Dr. Pınar Göç Rasgele, Yığılca Bal Üreticileri Birliği Başkanı Nusret Kara ve arı yetiştiricileri katıldı.

-Kaymakam Özcan'dan köylere ziyaret-

Kaymakam Mehmet Özcan, Gökçeağaç ve Yılgın köylerini ziyaret etti.

Gökçeağaç köyünde düzenlenen mevlit programına katılan Özcan, Kur'an kursları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve ödüllerini verdi.

Özcan, burada yaptığı konuşmada, Onur Çağlayan adlı öğrencinin eğitimi için köylüler tarafından toplanan burs yardımlarını cami hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışladığını, davranışını takdirle karşıladığını söyledi.

Özcan daha sonra, Yılgın köyünde felçli hasta İbrahim Hoşafoğlu'nu evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Köy yollarında da inceleme yapan Özcan, köy sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.

Muhabir: Akif Karslı / Ömer Ürer

Yayıncı: Kemal Kaymak
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile