Yogun Sis THY Alanya Yolcularini Magdur Etti

Yogun Sis THY Alanya Yolcularini Magdur Etti

Gazipasa-Alanya Havalimani’ndan Istanbul Havalimani’na uçusu planlanan TK 2593 sayili Türk Hava Yollari’na ait uçagin yolculari yogun sis sebebiyle 3 saat 20 dakika rötar yapmasi nedeniyle magdur oldu.

Edinilen bilgiye göre, 23 Mayis saat 10.30’da Gazipasa-Alanya Havalimani’ndan Istanbul Havalimani’na havalanacak olan Türk Hava Yollari uçagi sisli havadan dolayi Gazipasa’ya degil Antalya Havalimani’na inis yapti. 10.30’da kalkisi planlanan TK 2593 sayili yolcu uçagi önce 13.00’e, daha sonra da 13.40’a ertelendi. Yetkililer durumu yolculara bildirirken, 2 kez ertelenen ve 3 saat 20 dakika rötardan dolayi magdur olan yolculular duruma tepki gösterdi.

Yasadiklari durumu anlatan yolculardan Servet Akin, “Sabah 10.30’da Gazipasa’dan Istanbul Havalimani’na gidecektik ama maalesef uçagimiz rötar yapti. Uzun bir rötar oldu o yüzden islerimize gidemedik. Maça da gidecektik oraya da yetisip yetismeyecegimiz belli degil. Suanda havalimaninda bekliyoruz” dedi.

Kemal Baran ise “Türk Hava Yollari’nin 10.30 uçagina bilet almistim. Istanbul’da görüsmelerim vardi. Maalesef 4 saatlik bir rötardan dolayi magdur oldum. Beklemedeyiz su anda ne olacagini bilmiyoruz” ifadelerini kullandi.

Alanya Fenerbahçeliler Dernegi Baskani Hifsi Vural da “Uçusumuz 10.30’daydi 3,4 saattir bekliyoruz. Magdur olduk. Ilk kez basimiza geliyor. Gerçekten üzgünüz. Istanbul’da programimiz vardi kaldi. Yetkililere buradan sesleniyoruz. Magdur olduk” diye konustu.

Alanya Fenerbahçeliler Dernegi Yönetim Kurulu Mehmet Sanli ise “Istanbul’da Fenerbahçe ile Ali Koç ile yemekli programimiz vardi. Türk Havayollarinin 4 saatlik yaptigi rötardan dolayi gidemiyoruz. Magdur olduk. Gerekenin yapilmasini istiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile