Yoksulların Yardım Kapısı

Yoksulların Yardım Kapısı

UŞŞAKİ Vakfı Gaziantep Şubesi’nin, yoksul insanların yemek, giyim, gıda gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiği bildirildi.

Yaptığı yardımlarla birçok yoksul insanın ihtiyacını karşılayan UŞŞAKİ Vakfı Gaziantep Şubesi, vakıf binasında günlük bir öğün yemek ve giyim gibi yardımların yanı sıra evlere yaptığı gıda yardımları ile yaklaşık 2 bin aileye ulaşıyor. Ramazan ayı, Ramazan Bayramı gibi mukaddes ay ve normal günlerde de yardım yapan UŞŞAKİ Vakfı yoksul insanların ihtiyaçlarını gidermek için her konuda yardımları sürüyor.

UŞŞAKİ Vakfı’ndan yardım alan aileler, yapılan yardımlardan memnun olduklarını ve hayırsever iş adamlarına teşekkür ettiler.

UŞŞAKİ Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin, yoksul insanların ihtiyaçlarını hayırsever insanlar ile karşıladıkların belirterek, “Vakıf olarak yaptığımız bir çok yemek çeşidiyle, gıda yardımları ve giyim yardımları ile yoksul ailelerin yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Ayrıca bize yaptığımız yardımlarda destek olan hayırsever iş adamlarına teşekkür ediyoruz. Bizler onların desteği ile o yoksul insanların yaralarını sarmaya gayret ediyoruz. Birçoğu buranın hizmeti olmasa aç kalacak insanlar var. Unutulmamalıdır ki, bizim gibi yardım kuruluşları olmasa yoksul insanların durumları daha kötü olur. Bizler hayırsever insanlardan bizim derneklere gelerek yardımları yerinde görmesini istiyoruz. Onlarda kimlere yardım ettiklerini görsünler. Biz vakıf olarak bazı ailelerin evlerine de yardım yapıyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile