Yozgat'ta Bayram Tedbirlerinde 400 Polis Görev Yapacak

Yozgat Emniyet Müdürlügü yaklasan Kurban Bayrami için 400 personel ile asayis ve güvenlik tedbiri aldi.

Il Emniyet Müdürü Murat Esertürk, gazetecilere, vatandasin güven ve huzur içerisinde Kurban Bayrami geçirmesini için bir dizi tedbir aldiklarini söyledi.

Esertürk, bayram öncesi yollarda trafik yogunlugunun artmaya basladigini belirterek, "Sürücülerin kazasiz belasiz seyretmeleri için gerekli önlemleri aldik. Geçmis yillara baktigimizda özellikle tatillerde gidis ve dönüslerde trafik kazalari meydana geliyor. Bu nedenle 66 noktada trafik uygulamasi yapacagiz. Sürücüleri hiz yapmamalari, araç kullanirken telefon kullanmamalari, emniyet kemerini takmalari ve yorgun araç kullanmamalari konusunda uyaracagiz." dedi.

Amaçlarinin ceza uygulamak olmadigini anlatan Esertürk, "Özellikle uzun yoldan gelen sürücülerimizi yolda durdurarak, çay ikraminda bulunacagiz, dinlendirecegiz ve içinde çesitli bilginin bulunan brosür verecegiz. Bayram süresince 400 personel ile tedbir alirken, 66 noktada da 200 personel görev yapacak." diye konustu.

Esertürk, kurbanlik satis noktalarinda da tedbir aldiklarini, vatandasi sahte para ve dolandiricilik olaylarina karsi sürekli bilgilendirdiklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile