Yüksekokulda Mezuniyet Coşkusu

Yüksekokulda Mezuniyet Coşkusu

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu‘nun 2010-2011 öğretim yılı mezunları düzenlenen tören ile diplomalarını aldı.

Törende konuşan MYO Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan öğrencilerinin kaliteli bir eğitim aldıklarını belirterek “Öğrencilerimin almış olduğu eğitime kefilim ve onların en iyi işlerde istihdam edileceğinden de eminim” dedi. Prof. Dr. Ali Erdoğan temeli 2002 yılında atılan MYO‘nun, MAYÖV Vakfı ve Manavgat halkının katkıları ile tamamlanarak eğitime başladığını söyledi.Halen bin 600 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Prof.Dr.Erdoğan, Çocuk Gelişimi, Elektrik ve Güverte bölümlerinin açılması ile öğrenci sayısının bin 800‘e yükseleceğini kaydetti.

Prof. Dr. Ali Erdoğan mezuniyet töreninin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Manavgat Belediye Başkanvekili İbrahim Halimoğlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Optimum Organizasyon Ekibi, Mimoza Türkü Evi, Hyundai Manavgat Bayii Satış Müdürü İsmail Mutlu ve Water Planet Hotel Eğlence Müdürü Serhat Gürlek‘e birer teşekkür belgesi verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile