Arka Sokaklar Bölüm: Mesut, Kıskançlık Turunda

Arka Sokaklar 273. bölüm özeti:

Zeynep'in hayatı tehlikede
Bir cinayeti aydınlatmak üzere özel görev alan Zeynep de ölümle burun buruna geliyor. Atakan, babasından kalan şirkette annesi ile beraber çalışmaktadır. Atakan ' ın iki asistanının peş peşe ölü bulunması dikkatleri çeker.

Zeynep bu konuyu çözmek için gizli göreve girer. Atakan ' ın şirketinde asistanı olarak çalışacaktır. Atakan ' ın yakın arkadaşı olan Erkut ile aralarında eşcinsel bir durum olduğu ortaya çıkar. Atakan ' ın annesi Betül Hanım bu durumdan haberdardır.

Erkut ' u yok edip, Atakan ' ı doğru yola döndürmek için de asistanlarını hep güzel bayanlardan seçmektedir. Zeynep yaptığı araştırmalar sonucu Erkut ve Atakan ' ın ilişkisini çözer. Cinayetleri işleyenin Erkut olduğundan şüphelenmektedir.

Atakan, Zeynep ' in polis olduğunu bir şekilde anlar ama belli etmez. Akşam Zeynep ' i evine bırakabileceğini söyler. Zeynep ' in bekar olduğunu sanmaktadırlar. Zeynep ve Atakan yolda ilerlerken Murat ' ta onları takip etmektedir.

Atakan aracı ıssız yollara sürerken Zeynep durumdan korkmaya başlar. Ancak artık her şey için çok geçtir. Erkut da Zeynep ' i ortadan kaldırmanın peşindedir. Zeynep ve Atakan ' ın olduğu araç çok ciddi bir kaza yapar. Murat ne yapacağını şaşırır.

Araç hurdaya dönmüştür. Vedat Müdür ' ün tavsiyesiyle gittikleri lokantanın sahibi Sümbül Hanım, Vedat Müdür ' ün isteği üzerine Rıza Baba ' yla özel olarak ilgilenir. İlgiden memnun kalan Rıza ' yla Sümbül Hanım arasında bir yakınlaşma olur. Sümbül Hanım ' ın lokantası kısa sürede ekip arasında da popüler olur. Bu durum Ayla ' nın da dikkatini çekecektir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile