Bayern Munih Valencia 2-1 (Geniş Özeti 2012)

Bayern Munih Valencia maçı geniş özeti ve golleri izle...

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda mücadele eden Bayern Münih, Valencia'yı 2-1'lik skorla devirdi.

Şampiyonlar Ligi ' nin son finalisti Bayern Münih, F Grubu ilk maçında La Liga temsilcisi Valencia ile Allianz Arena ' da konuk etti.

Beklendiği gibi ilk yarıda daha etkin bir görüntü sergileyen taraf Bayern Münih oldu. 3. dakikada Rİbery ' nin ortasında Pizzaro ' yu geçen topta Kroos kaleyi yokladı. Ancak daha öncesinde Pizarro için faul düdüğü çalındı. 11. dakikada korner sonrasında Valencia savunması topu uzaklaştıramadı. Ribery sert bir şutla kaleyi yokladı ancak başarılı olamadı. 19. dakikada Bayern Münih mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Kroos uzak mesafeli çok sert bir şut çıkardı. Valencia kalecisi Diego Alves kalesini gole kapattı.

Alman devinin golü 37. dakikada geldi. Valencia ender ataklarının birisinde çıkarken top kaybı yaptı. Ribery ile başlayan atakta Robben müsait durumdaki Schweinsteiger ' i gördü. Alman yıldız düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Skor avantajına rağmen ikinci yarıya da etkili başlayan taraf Bayern Münih ' ti. 52. dakikada Lahm ' ın harika pasında Müller, uygun durumdaki Kroos ' u gördü. Ricardo Costa ' nın müdahalesi sonrasında Kroos yerde kaldı. Bayernli oyuncuların penaltı itirazları sonuç vermedi.

67. dakikada Valencia önemli fırsattan yararlanamadı. Feghouli ' nin şutunda Neuer yakın direkte topun sahibi oldu. Alman devi 76. dakikada farkı ikiye çıkardı. İlk yarıda da büyük tehlike oluşturan Kroos, uzak mesafeli harika bir şut çıkardı ve kaleci Diego Alves ' i avladı 2-0.

90+1. dakikada Viera ' nın ortasında iyi yükselen Nelson Valdez, farkı bire indiren golü kaydetti 2-1. 90+3. dakikada Robben ' i düşüren Rami, Bayern ' in penaltı kazanmasına neden oldu. Topun başına geçen Mandzukici kaleci Diego Alves ' i geçemedi.

Bayern Münih bu galibiyetle grup turuna üç puanla başladı.

Bayern Munih:
Neuer, Dante, Boateng, Lahm, Badstuber, Ribery, Javi Martinez, Robben, Schweinsteiger, Kroos, Pizarro
Yedekler: Starke, Shaqiri, Müller, Luiz Gustavo, Can, Tymoshchuk, Mandzukic

Valencia: Diego Alves, Cissokho, Rami, João Pereira, Ricardo Costa, Feghouli, Guardado, Parejo, Costa, Jonas, Soldado
Yedekler: Guaita, Barragán, Víctor Ruiz, Viera, Berrnat, Portugués, Valdez

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Celtic Benfica 0-0 (Geniş Özeti 2012)

20 Eylül 2012 Perşembe

Braga Cluj 0-2 (Geniş Özeti 2012)

20 Eylül 2012 Perşembe

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile