Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemleri 9 saat canlı yayınlayan CNN International, AK Parti'nin Ankara'daki dev mitingini sadece 9 saniye verdi.

Taksim olaylarının dış basındaki yankısı farklı bir boyutta ilerliyor.

CNN International, geçtiğimiz günlerde Taksim Meydanı'ndan 9 saat canlı yayın yapmıştı. Polisin marjinal gruplara müdahalesini, "Masum göstericilere yapıldığı" şeklinde yansıtmıştı.

Gezi Parkı olaylarının ardından Başbakan Erdoğan, bugün AK Parti'nin "Büyük Oyunu Bozmaya Haydi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlediği mitingde konuştu. CNN ise yaklaşık olarak 1 saat süren mitingi sadece 9 saniye yayınladı.

Erdoğan Erzurum Mitinginde Konuştu...

Başbakan Erdoğan,Erzurum'da Milli İradeye Saygı Mitinginde konuştu.

''Dünyadaki tüm dostarımız bizim için seferber oldu.Erzurum'a ses vermek için,Dünya'ya ses vermek için bugün Avustrya'da ve Viyana'da miting var''diyen Erdoğan '' Siz oyunu milletin bozduğunu bilmiyor musunuz diyorlar. Gezi yalan hedef talan.Oyun bu ;çünkü AKP iktidarıyla talanları bitmişti; ama millet size bu yolu açmayacak.''ifadelerini kullandı.

Başbakan ''Eğer yüreğiniz varsa, eğer demokrasiye ve milletin iradesine inancınız varsa o zaman sandık geliyor sekiz ay var sekiz ay sonra buyrun sandığa orada herkes boyunun ölçüsünü alır.''diye konuştu.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile