Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemleri 9 saat canlı yayınlayan CNN International, AK Parti'nin Ankara'daki dev mitingini sadece 9 saniye verdi.

Taksim olaylarının dış basındaki yankısı farklı bir boyutta ilerliyor.

CNN International, geçtiğimiz günlerde Taksim Meydanı'ndan 9 saat canlı yayın yapmıştı. Polisin marjinal gruplara müdahalesini, "Masum göstericilere yapıldığı" şeklinde yansıtmıştı.

Gezi Parkı olaylarının ardından Başbakan Erdoğan, bugün AK Parti'nin "Büyük Oyunu Bozmaya Haydi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlediği mitingde konuştu. CNN ise yaklaşık olarak 1 saat süren mitingi sadece 9 saniye yayınladı.

Erdoğandan Bahçeliye Bayrak Yanıtı

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin Ankara'da düzenlediği 'Milli İradeye Saygı' mitinginde MHP bayraklarını açılmasını eleştiren Devlet Bahçeli'ye yüklendi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'nin Ankara'da gerkeçleştirdiği'Milli İradeye Saygı Mitinginde üç hilal bayrakları ve Bozkurt simgelerinin açılmasını eleştirdi.

Bahçeli "Başbakan Erdoğan'ın, Ankara-Sincan'da, partisinin'Milli İradeye Saygı'temalı mitinginde yaptığı konuşma sırasında, partimize ait sembol ve amblemlerin alçakça, arsızca ve ahlaksızca kullanıldığı görülmüştür. Öncelikle Üç Hilalli bayrağımızı ve bozkurt simgemizi AKP'nin açık hava toplantısında kullanılmasına ve açılmasına kimlerin çanak tuttuğu, kimlerin buna cüret ettiği, bu şerefsiz tertibin içinde kimlerin bulunduğu muhakkak ki açığa çıkarılmalıdır" dedi.

Başbakan Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu eleştirisine İstanbul'da düzenlenen'Milli İradeye Saygı'mitinginde yanıt verdi.

Erdoğan, Saadet Partisi'nin bir kısmı tarafından yapılan eleştirileri de es geçmedi.

Erdoğan,"Aramızda bulunan MHP'li kardeşlerim var, Bahçeli bundan rahatsız oluyor. ben MHP'li kardeşim dersem yanlış mı olur, niye rahatsız oluyorsun? Saadet Partili kardeşlerim. Saadet Partisi içindekiler de siyasi rant diyor yazıklar olsun" dedi.






Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile