Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemleri 9 saat canlı yayınlayan CNN International, AK Parti'nin Ankara'daki dev mitingini sadece 9 saniye verdi.

Taksim olaylarının dış basındaki yankısı farklı bir boyutta ilerliyor.

CNN International, geçtiğimiz günlerde Taksim Meydanı'ndan 9 saat canlı yayın yapmıştı. Polisin marjinal gruplara müdahalesini, "Masum göstericilere yapıldığı" şeklinde yansıtmıştı.

Gezi Parkı olaylarının ardından Başbakan Erdoğan, bugün AK Parti'nin "Büyük Oyunu Bozmaya Haydi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlediği mitingde konuştu. CNN ise yaklaşık olarak 1 saat süren mitingi sadece 9 saniye yayınladı.

Erdoğandan CHP'li kadın ve Bikinili Eyleme Tepki

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı için Taksim'de yapılan bikinili eyleme tepki gösterdi. Başbakan Erdoğan konuşmasının bir bölümünde ise sosyal medyada kendisini müftü eşi olarak tanıtan Eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi Gül Taşlı Cenal'a yüklendi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da düzenlenen Milli İradeye Saygı mitinginde sosyal medyadaki videoda kendisini müftü eşi olarak tanıtıp, kendisini istifaya çağıran Eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi Gül Taşlı Cenal hakkında konuştu.

'TERRBİYESİZ!'
CHP'li Cenal ve partisi CHP'ye yüklenen Başbakan Erdoğan,'Çıktı bir tanesi ne diyor? Terbiyesiz. Müftünün karısıyım diye ortaya çıkıyor. Hale bak, müftünün karısıyım diye başına da bir örtüyü takmış. Aman bu oyunlara dikkat edin. CHP'nin geçmişinde bu oyunlar çoktur. Aman bu oyunlara gelmeyin. Bir kadına yakışmayacak hakaretler eden, sonra CHP'nin bir ilçe başkanının karısı olduğu bu kadının ikiyüzlülüklerini gördük" dedi.

'BİKİNİLİ ÇILGINLAR ÇIKARIYORLAR'
Öte yandan Taksim'deki bikinili Gezi Parkı eylemine de değinen Başbakan Erdoğan,'Şimdi Taksim Meydanı'na bakıyorsunuz, bikinili çılgınlar çıkarıyorlar. Bu toplum bu mu? Bir tane sipariş bikiniliyi Taksim Meydanı'na çıkarıyorlar, niye? Tahrik etmek için, bu toplumun sabrını taşırmak için, bu toplumun değerleriyle oynamak için bunu yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile