Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, istifa etti.

Habertürk'ün haberine göre; Salı akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Aykut Kocaman; Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi. Kocaman ve Yıldırım arasında nedeni bilinmeyen bir gerginlik yaşandığı ve Kocaman'ın "Artık yoruldum, bırakıyorum" dediği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye Londra'ya giden Aykut Kocaman'ın burada Aziz Yıldırım ile arası bozuk olan kardeşi Ali Yıldırım ile buluşmasının Başkan'ı sinirlendirdiği ve tranferlerde fikir birliği bulunamaması sebebiyle Aykut Kocaman'ın görevi bıraktığı öğrenildi.

KOCAMAN GERİ DÖNMEYECEK

Bu arada Başkan, Ali Yıldırım'ın da yönetimden istifa etmesini istedi. Bugün yapılacak görüşmeler sonucunda durum netleşecek. Araya Fenerbahçeli büyüklerin girerek kararı geri aldırmaya yönelik uğraşacağı bildirildi. Kocaman'ın, istifa kararından dönmeyeceği öğrenildi.

Ali Yıldırım'ın istifası kabul edildi. Yıldırım'ın yerine yedek üyelerden biri geldi.

2 KEZ İSTİFA ETMİŞTİ
Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de görev yaptığı sürede daha önce kez 2 kez istifa etmiş (Aralık 2012'de ve bu sezon ilk yarı sonunda olmak üzere), kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcuların ısrarları ile göreve dönmüştü.

KİĞILI: İSTİFA ETMEDİM
Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı'nın da istifa ettiği yönünde haberler geldi ancak Kiğılı istifa iddialarını yalanladı.

TÜRKİYE KUPASI'NI ALDI
Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, finalde Trabzonspor'u 1-0 yenerek, iki kez üst üste Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi olmuştu.


Ferudun Niğdelioğlu,Aykut Kocaman'ın istifası hakkında konuştu

Aykut Kocaman'ın istifa edeceğini aylar öncesinden bildiğini söyleyen Ferudun Niğdelioğlu, istifasının perde arkasını anlattı ve ekledi: Sıra Aziz Yıldırım'da!
Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın istifasını ilk duyuran spor yazarı Ferudun Niğdelioğlu, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Spor Günlüğü programına konuk oldu. Sarı lacivertli kulüpte patlak veren istifa depremi hakkında konuşan Nidelioğlu, yaşananların perde arkasını anlattı.

'İSTİFA EDECEĞİNİ BİLİYORDUM'

Kocaman'ın istifa edeceğini aylar öncesinde yazdığını hatırlatan Niğdelioğlu,'Aykut Kocaman gerçekten yorulmuştu. Ben bunu 6 ay önce yazdım. Aykut Kocaman,'6 ay sonra üç kulvarda da kupayı alırsam bırakacağım'demişti. Biz bunu gündeme getirdiğimizde arkasında hep durduk. Çünkü Kocaman'ın sezon sonunda gideceğini biliyorduk.'dedi.

'OYUNCULARIN PRİMLERİ ÖDENMEDİ'
Takım için söz verilenlerin yerine getirilmemesi ve oyuncuların primlerinin ödenmemesi için Kocaman'ın istifa ettiğini iddia eden Niğdelioğlu,'O şartlar yerine getirilse, istenilen transferler yapılsa, oyunculara vaat edilen primler ödense Kocaman görevine devam ediyor olabilirdi.' şeklinde konuştu.

'SIRA AZİZ YILDIRIM'DA'

Fenerbahçe'nin maddi kriz yaşadığını da iler süren Nidelioğlu,'Fenerbahçe'nin maddi durumunu kimse sorgulamıyor. Fenerbahçe kongresi deve kuşu misali kuma sokmuş. Kulübün ne kadar borcu var bakmıyor.'ifadelerini kullandı. Niğdelioğlu, öte yandan Kocaman'ın istifa etmesi konusunda Alex ve Emre konularının da rol oynadığını iddia ederek'Asıl şey şu; Aykut Kocaman artık yoruldu. Aslına bakarsanız sıra Aziz Yıldırım'da'diye ekledi.




İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile