İntikam 20. Bölüm: Yağmur, Geçmişe Gidiyor

İntikam 20. Bölüm özeti:

Yağmur tehlikede!

Yağmur ' un babasını öldüren Ağabey, şimdi de Yağmur ' un peşine düşüyor. Arsoylar ' ın evine kamera yerleştiren Yağmur, Emre ' nin, babası ile konuştuklarını ve ailesi hakkındaki gerçekleri öğrendiğini bilmektedir. Bir umut Emre ' nin ona gerçekleri itiraf etmesini bekler. Ancak Emre bambaşka birine dönüşmektedir.

Hem Haldun ' a hem de Yağmur ' a beklenmedik bir mektup gelir. Haldun aldığı mektupla büyük panik yaşarken, Yağmur, babasını aklamak için büyük bir fırsat yakalar. Şahika, Yolcu Bar ' a gelir ve Rüzgar ' ı sorguya çeker.

Adil Çelik ' in mezarına çiçeği bırakanın Yağmur olduğunu düşünmektedir. Cemre ise Kaan ile birlikte Yolcu Bar ' a gider. Emre ' yi Yağmur ' a karşı kışkırtan Şahika, ondan gizlice Yağmur ' un evinin anahtarını alır.

Yedek anahtarla Yağmur ' un evine giren Şahika, onun Derin olduğunu ispatlayacak ipuçları arar. Babasını aklamak için uğraşan Yağmur evine girildiğini anlar ama, Şahika bulduklarını çoktan Emre ' ye yetiştirmiştir. İkili fena tartışırlar.

Ağabey, Haldun ' u Şahika konusunda uyarır. Davayı yeniden açtıranın o olduğunu söyler. Tam boşanacakları gün ise Leyla, ikiliyi ziyarete gelir. Yıllar önce çok şey bildiği için Haldun tarafından susturulan Adil Çelik ' in en yakın arkadaşı Ahmet ' in aslında ölmediği ortaya çıkar.

Yağmur ' un, babasını aklayacak delillere ulaşmasına çok az kalmıştır. Ancak o delilerin peşinde sadece o yoktur. Ağabey ondan birkaç adım daha ileridedir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile