Kuzey Güney 75. Bölüm: Nikah Tarihleri Belli Oldu

Kuzey Güney 75. Bölüm özeti:

Kuzey romantizmi esmeye devam ediyor

Kuzey ' in sürpriz evlilik teklifinden sonra, gelen telefonla, yüzük takma töreni de unutulmaz oluyor. Kuzey ' in sürpriz evlilik teklifinden sonra, gelen telefonla, yüzük takma töreni de unutulmaz olacaktır.

Barış ' ın olay yerinden kaçması, Güney ' in vurulmasıyla ilgili anlattığı hikayeyi daha inandırıcı hale getirir. Üstelik bu sefer, Simay gibi çok sağlam(!) bir tanığı da vardır. Kuzey bu olayla Simay ' ın Güney ' le yaşadığını öğrenir.

O gece Güney karşısında parmağında Cemre ' nin yüzüğünü taşıyan Kuzey ' i bulduğunda, kıskançlıktan gözü döner ve bu durumu kardeşine karşı kullanmayı fırsat bilir. Kuzey ' e Barış ' ı hedef gösterecektir ama, Barış ' ın hamlesiyle Güney ' in planı bozulur. Komiser Şeref ' in Güney ' le ilgili şüpheleri halen sürmektedir.

Güney bir tek Şeref ' i ikna edemediğinin farkındadır. Kendini şüphelerden uzaklaştıracak bir yol düşünürken babasından, Deniz ' in Kuzey ' e yolladığı şifreli mektubu öğrenir. Kuzey ' den ve Komiser Şeref ' ten bir adım öndedir. Çünkü kasanın yerini sadece Güney bilmektedir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile