Kayıp Şehir Bölüm: Aysel'den 'Kahpe Kader' Yorumu

Kayıp Şehir 8. bölüm özeti:

İrfan, Aysel'in kalbini kazanıyor
İrfan ilk maçının sonrasında kameralara söyledikleri ile Aysel ' in kalbini sonunda kazanıyor. Ve, İrfan ile Aysel, geceyi birlikte başbaşa geçiriyor. Ethem ' in, Sadık ' ın kafasına silah dayayıp götürdüğünü gören İrfan, Kadir ' den yardım ister. Ethem ise amacına ulaşır, Sadık ' a yakınlık göstererek onu beladan kurtardığına inandırır.

Abisi ile Ethem arasında kalan Sadık, Ethem ' in yakınlığından etkilenir. Zeynep ile İsmail ' in kaçtığı ortaya çıkar. Vahide ve İdris, soluğu Meryem ' in kapısında alırlar. Ailelerinin yumuşayacağını düşünen İsmail ve Zeynep bir süre sonra geri dönerler.

Meryem, ikisini de affetmezken, Vahideler düğün hazırlıklarına başlamak zorunda kalırlar. Ev sahibi kirayı ödeyemeyen Aysel ' i kapının önüne koyar. Kendini affettirmeye kararlı olan İrfan, Aysel ' in ev sahibinin karşısına dikilir. Kadir ' in kendisini kız kardeşi gibi görmesini kabul edemeyen Zehra, iş yerindeki kutlama yemeğine katılmaktan vazgeçer.

Sadık, İrfan ' ın tüm uyarılarına rağmen, Apaçiler ' den gözaltına alınan arkadaşını kurtarması için Ethem ' e gider. İrfan ise ilk maçına çıkar. Maç sonrası kameralara söyledikleri ile sonunda Aysel ' in kalbini kazanır.

İrfan, geceyi Aysel ' in evinde geçirir. Bunu anlayan Ethem, İrfan ' ın mutluluğunu kursağında bırakır. İsmail ve Zeynep ' in düğününe ise Meryem dışında bütün aile katılır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile