Kuzey Güney Bölüm: Cemre, Kuzey'den Hesap Sordu

Kuzey Güney 48. bölüm özeti:

Ferhat'ı kim öldürdü?

Ferhat ' ı kimin öldürdüğü sorusunun cevabı aranırken, Ferhat ' ı kendi eliyle öldüreceğine yemin etmiş olan Kuzey ise, intikamını elinden alan meçhul katile öfkeleniyor. Kuzey, can düşmanı Ferhat ' tan intikamını almak üzere onunla karşı karşıya geldiğinde yine Cemre ile sınanmış ve aşkını seçmiştir.

Kuzey ' in silahını indirmesiyle ' imkansız ' aşkları mühürlenmiş olurken, Ferhat meçhul bir elin ateşlediği silahla ölür. Ferhat ' ı kendi eliyle öldüreceğine yemin etmiş olan Kuzey, intikamını elinden alan meçhul katile öfkelidir. Soruşturma sırasında şüphelilerin çoğalmasıyla, olay giderek karmaşık bir hal almaya başlar.

Komiser Şeref, Kuzey ' e verdiği desteğin bedelini ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır. Ferhat ' ın ölümüyle Kuzey için tehlike bitmiş değildir. Annesinin ölümünden onu sorumlu tutan Simay, onun hayatını kâbusa çevirmek için yemin eder.

Kuzey ' in aşkından artık tam anlamıyla emin olan Cemre ise Barış ' la evlenmekle ne büyük hata yaptığının farkındadır. Yanlışından dönmeye kararlı olan Cemre, Kuzey ' e bu evliliği bitireceğini söylerken, onlar için kurulan yeni tuzaklardan habersizdir.

Cemre, Barış ' la konuşup ayrılmak istediğini söylediğinde, bütün hayatının akışını değiştirecek bir seçim yapmak zorunda kalır. Sami Tekinoğlu ' nun bulunmasıyla cinayet soruşturmasının seyri değişir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile