Kuzey Güney Bölüm: Cemre, Kuzey Ve Deniz'i Görüyor

Kuzey Güney 45. bölüm özeti:

Kuzey ve Cemre yüzyüze...

Kuzey ve Cemre aşkı bir kez daha çıkmaza giriyor. Kuzey, Ferhat ' ı saklandığı yerden çıkarmak için Deniz ' e yaklaşmıştır. O ' nun güvenini kazanmak için yalanlar söylemek zorunda kalır. Bu durum Kuzey ' e çok zor gelse de, hedefine yaklaştığı için sabretmek zorundadır.

Zeynep ' in anlattıkları yüzünden huzursuz olan Cemre, her ne kadar, Kuzey ' in bir kadınla beraber olduğuna inanmasa da, Zeynep ' in canını acıtmak için yalan attığını düşünse de, bir yandan şüphe içini kemirmeye başlar. Uykusuz bir gecenin ardından Cemre, Zeynep ' in karşısına çıkar.

Cemre ' nin geleceği için Kuzey ' in büyük engel olduğunu düşünen Gülten hanım, çareyi doğrudan Kuzey ile konuşmakta bulur. “Kuzey aradan çekilmeli, Cemre Barışla evlenmelidir”. Cemre ' nin haberi olmadan yapılan bu konuşma Kuzey ' e kaybetmek üzere olduklarını bir kez daha hatırlatır.

Öte yandan kızının Kuzey ' in elinde olduğunu öğrenen Ferhat da Kuzey ' e kendini sert bir hamleyle hatırlatır. Kuzey yine bir kavşaktadır. Bir yandan aşkı, bir yandan intikamı ve olmayan geleceği. Kuzey, Cemre ' yle hayatının dönüm noktası olacak konuşmayı yapar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile