Merhamet 15. Bölüm: Şadiye, Ailesiyle Buluşuyor

Merhamet 15. Bölüm özeti:

Narin'den Sermet'e sert tepki

Kanal D ' nin başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen ' ın oynadıkları sevilen dizisi “Merhamet” bu akşam da duygu yüklü, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Narin, Şadiye ' yi kaçırıp sakladığı için Sermet ' e sert tepki gösteriyor.Şadiye, babasını görünce onunla aynı çatı altında kalmak istemez ve Narin Kebap ' ı terk eder. Şadiye ' nin arkasından fırlayan Sermet, Şadiye ' yi yatıştırır ve babasıyla beş dakika oturmaya ikna eder. Sonrasında ise Narin, Şadiye ' yi de alıp mekandan ayrılır.

Sermet ' in, Şadiye ' yi bulduğu için ona minnettar olacağını düşündüğü Narin ise, Sermet ' i kardeşini kaçırıp sakladığı için azarlar. Diğer yandan Irmak ise, Fırat ve Deniz ' i Recep ' in kendisini tehdit ettiğine inandırmaya çalışmaktadır.

Kardeşini doktora bile götürmeyen Deniz söylediklerine de inanmaz. Irmak ' ın inandırmak için neler yapacağı merakla beklenir. 2001: Mehmet hastaneye kaldırılıyor Mehmet, Şadiye ' nin sıkıştırmasıyla tekrar kumar oynadığını itiraf eder ve kendisini Nusret ' in yaraladığını anlatır.

Şadiye bir hışımla Nusret ' in yanına gelir ve daha önce anlaşmalarına rağmen neden abisini yaraladıklarını sorar. Nusret, Şadiye ' nin gelmesinden memnun pişkin pişkin sırıtırken, Mehmet ' in borcunun çok büyüdüğünü ve artık Şadiye ' nin kendi sermayesi olduğunu söyler. Tam bu sırada Babür kumarhaneye baskın yapar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile