Oynadığı Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Öykü Çelik, Ardahan'da çekilen film setinden odasına erkekler girdiği için kovulduğu iddiasına canlı yayında çok sert çıktı.

Oynadığı Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Öykü Çelik, Ardahan'da Yönetmen Erdal Rahmi Hanay tarafından çekin 'Saba' adlı filmin setinden odasına erkekler girdiği için kovulduğu iddiasına canlı yayında çok sert çıktı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Böyle Bir Şey Var Mı? programına telefonla bağlanan Çelik, 'odasına erkekler girdiği için setten kovuldu 'iddiasına yanıt verdi.

'ALEM YAPMAYA VAKTİMİZ YOKTU '


'Ben Ardahan 'da eksi 20 derecede sinema filmi çekmeye çalışan bir grup insandan sadece biriyim 'diyen Öykü Çelik, '4 gün Ardahan 'da çekimim vardı. Bir haftadır istanbul'dayım. Bugün tekrar gidip, geri kalan çekimleri mi de tamamlayacağım. Ben orada olduğum sürece içerisinde benim odamın anahtarı bir tek bendeydi. Ve ben odama sadece uyumak için giriyordum. Çünkü bizim orada alem yapmaya vaktimiz yoktu 'şeklinde konuştu.

'BU HABERİ YAPANLAR ALÇAKTIR '

Misafirhaneden çıkarıldığı iddiasını da yalanalayan güzel oyuncu, 'Benim asıl merak ettiğim şey şu; bu kadar alçakça bana saldırmalarının nedenini ne? Bu haberi yapanlar alçaktır, tamamen yalan haber. Ben alem yapmak için eksi 20 dereceye neden gideyim manyak mıyım? Haberi yapan insana vicdanlı olmayı diliyorum. Benim ailem var, Trabzon 'da yaşıyorlar. Bizim oralar böyle şeyleri sevmez 'dedi.

İŞTE O HABER

Yönetmen Erdal Rahmi Hanay, 'Saba' adlı filminin çekim platosu olarak kendi memleketi olan Ardahan 'ın Damal İlçesi 'ni seçti. Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, film ekibiyle yakından ilgilenerek onları İl Özel İdaresi 'ne bağlı olan ve yol açma çalışmaları yapan işçilerin kullandığı şantiye misafirhanesine yerleştirdi.

Odasına erkekler giriyor diye film ekibi kovuldu.

Ancak 12 kişilik film ekibi, 1 hafta sonra kapı dışarı edildi. Ekip, Öykü Çelik 'in odasına erkekler giriyor ve “alem yaptıkları” gerekçesiyle çıkarıldıklarını öne sürdü. Oyunculardan Mehmet Demir, erkeklerin kaldığı üst kat koridorunda yer alan banyo yerine daha hijyenik olacağı için alt katta kadın oyuncuların kaldığı suit oda içindeki banyoda duş aldıklarını belirtti. kararın Kaymakamın talimatı olduğu ifade edildi. BEYAZ GAZETE

Öykü Çelik O Habere Çok Sert Çıktı

Oynadığı Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Öykü Çelik, Ardahan'da çekilen film setinden odasına erkekler girdiği için kovulduğu iddiasına canlı yayında çok sert çıktı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile