Tekvando Federasyonu, Diyarbakır'da iftar yemeği verdi.

Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Hillez, Türkiye Tekvando Federasyonu'nca Silvan yolu üzerindeki Saklı Cennet Tesisleri'nde verilen yemekte yaptığı konuşmada, Diyarbakır başta olmak üzere bölge genelinde çocuk ve gençlerin tekvando sporuna büyük ilgi gösterdiğini belirterek, şöyle dedi:

''Nüfusun yarısından fazlası çocuk ve gençlerden oluşan Diyarbakır ve bölge başta tekvando olmak üzere tüm spor dalları için büyük potansiyel barındırıyor. Bu potansiyelin kullanılması halinde çok sayıda dünya şampiyonu yetiştirebiliriz. Bunun için Türkiye Tekvando Federasyonu'nun yanı sıra diğer kurum ve kuruluşlar, spor kulüpleri ile özel kuruluşlardan da destek bekliyoruz. Son yıllarda özveriyle yaptığımız çalışmalar sonucu az sayıda da olsa dünya ve Avrupa şampiyonu çıkardık. Destek gelirse çok sayıda başarılı sporcu yetiştiririz.

Yakın bir tarihte Diyarbakır ilk kez Tekvando Kulüpler Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Bu organizasyonun Diyarbakır'ın tanıtımına büyük katkı sunmuştu. Bu organizasyonu Diyarbakır'da gerçekleştirmesini sağlayan federasyonumuza teşekkür ediyoruz.''

Yemeğe Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, ile bölge illerindeki tekvando il temsilcileri, antrenörler ve hakemleri katıldı.

Muhabir: Özgür Ayaydın

Yayıncı: Behçet Güngör

Servet Tazagül Final Maçının Tamamı

Milli tekvandocu Servet Tazagül finalde İranlı Mohammed'i 6-5 yenerek Olimpiyat şampiyon oldu. Servet Tazegül, Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'ye ilk altın madalya sevincini yaşatmış oldu. Servet Tazegül, daha sonra gümüş ve bronz madalya kazanan sporcularla birlikte seyircileri selamlayıp, basın mensuplarına madalya pozu verdi.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Servet Tazegül Londra Turu Attı

12 Ağustos 2012 Pazar

Tekvando'da 2.Altın Umudu

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Olimpiyatta İlk Altınımız!

11 Ağustos 2012 Cumartesi

İlk altın Servet'ten

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Servet, Olimpiyat şampiyonu

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Londra'da ilk altın

11 Ağustos 2012 Cumartesi

Sevret Tazagül Madalya Töreni

10 Ağustos 2012 Cuma

Milli tekvandocu Servet Tazegül Finalde

9 Ağustos 2012 Perşembe

Servet Tazegül Yarı Finale Yükseldi

9 Ağustos 2012 Perşembe

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile