Yakışıklı şarkıcı Soner Sarıkabadayı şaşırtan açıklamalarda bulundu. Soner Kabadayı öğrencilik yıllarında hangi dersten düşük not alıyordu? Kızlar Kabadayı'ya ilgi göstermiyor muydu?

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı geçtiğimiz günlerdeki Denizli konseri öncesinde Saba Tümer'le Bugün ekibine birbirinden şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Soner Sarıkabadayı, ortaokuldayken müzikle alakasının olmadığını belirterek, 'Hatta hayatımda sadece bir dersten karneme zayıf gelmişliği var; o da müzik dersim ' dedi.

Yakışıklı şarkıcı öğrencilik yıllarında kızların kendisine ilgisi olmadığını da ifade ederek, 'Çok samimi olarak söylemem lazım bunu. Ama Olmasını isterdim ' diye konuştu.

İLK AŞKI KİM?

Başarı şarkıcı ilk aşkını da anlattı:

'ilkokul 3 'teyken çaprazımızda bir apartmanın birinci katında başka okulda okuyan bir kız vardı. Ona aşık olmuştum, o da biliyordu. Annesine gittim dedim ki; 'izin verirseniz kızınızla hamburger yemeğe gidebilir miyim?' İzin vermedi. Daha sonra babasına gittim. Babası, 'annesine sor' dedi. 'Ona sordum izin vermedi' dedim. 'Çok mu istiyorsun' dedi. 'Çok istiyorum, param da var' dedim. Sonra izin aldım. Annesi 'bir saat sonra burada olacaksınız' dedi. Gittik, bir saat sonra döndük. '

BİRİNE EVLENME TEKLİF ETTİ Mİ?

Yakışıklı şarkıcı birine hiç evlenme teklifinde bulunmadığını söyleyerek, 'İstemiştim ama. Karşımdakinin benimle birlikte olmak istemediğini hissettim, o yüzden evlenme teklifi etmedim ' itirafında da bulundu. BEYAZ GAZETE

Soner Sarıkabadayı'dan Şaşırtan İtiraflar

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile