Show Tv'de yayınlanan Suskunlar dizisinin dün akşamki bölümü, arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısıyla yine yürekleri dağladı.

Dizinin geçtiğimiz sezonki bölümlerinde zaman zaman çalınan Ahmet Kaya şarkılarına bir yenisi daha eklendi. Ahmet Kaya, dün akşamki bölümde de Yüreğim kanıyor?' adlı şarkısıyla anılmaya devam etti.

Gülten 'in tecavüzcüsüyle karşı karşıya kalan İbo geçmişe dönüp o anları hatırladı. Gülten 'in tecavüzcüsünü bacağından vuran İbo, Gülten 'in o sözlerini hatırlayıp gözyaşlarına boğuldu. İbo 'nun gözyaşlarına boğulduğu sahnelerde arka fonda çalan Ahmet Kaya şarkısı ise yürekleri iyice dağladı.

BEYAZ GAZETE


Suskunlar - Tecavüzcünün İrfan olduğunu öğreniyorlar

Suskunlar 20. bölüm özeti:

İrfan Kuyudibi'ne kadar gelip Gülten'e yüzünü gösterdi. Bizimkiler artık kimin peşine düşeceklerini biliyor. Ve bu kovalamacada akıllarına gelen her yolu deneyecekler. İrfan bu arada çoktan kaçışa başladı bile. Ama İrfan'ın peşine düşmeden önce, İbo'nun itiraf etmesi gereken birşey var. Gurur bizimkilerin güvenini sarsmamak için, Nisan'ın bile tahmin etmediği bir yol seçecek. Nisan diğer yanda üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Ecevit'e yaklaşma yolundaki yeni adım, Nisan'ı hiç zorlamayacak. Bu kavganın ortasında hala acı çeken biri var. Gülten. Yaşadıklarıyla bir parça daha başedebilmek için İbo'dan mühim birşey isteyecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile