Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Metehan Demir, şehit haberleri ardından yaşanan üzüntülerin bazılarını copy-paste olarak yorumladı.

Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Metehan Demir, Bingöl Erzurum karayolunda meydana gelen mayın patlamasında şehit olan 8 polis ardından yaşanan bazı üzüntüleri sentetik olarak yorumlayarak, özellikle medyadaki tepkiler için Copy-paste değerlendirmesinde bulundu.

'NORMALDE ŞEHİTLERİ KONUŞAN YOK'

Şehit haberleri ardından atılan standart manşetlerin olduğunu belirten Demir, şehit olan polisler için genç fidanlar ifadesini kullandı. Yaşananları insanı kahır eden bir döngü olarak yorumlayan Demir, özellikle medyada bu tarz haberlerle ilgili standart başlıklar atıldığını da sözlerine ekleyerek günün sonunda ise terör saldırılarının ve PKK 'nın unutulduğunu belirtti. 'Normalde şehitleri konuşan yok. Şehitler sadece bizim tartışma malzememizim o gün için hammaddesini sağlıyorlar. Bu iş Türkiye 'de bu hale geldi. Hiç kimsenin kıvırmasına gerek yok ' diye ekleyen Demir, yaşananlar ardından herkesin kendine bir suçlu ilan ettiğini kaydetti. 'Hani Antep kırılma noktasıydı?' diye soran Demir, sözlerine şu şekilde devam etti:

'KES YAPIŞTIR ÜZÜNTÜLER VAR'
'8 şehit 5 yaralı var. O yaralıların gözüne kıymık batmadı. 100 kg 'lık bir bomba patladı ve oradan yaralı olarak kurtuldular. Bunları hiç kimsenin konuştuğu yok. O kadar saçma bir ortama sürüklendik ki… Çok sentetik ve kes yapıştır üzüntüler var. Copy-paste aldığın üzüntüyü aldın 8 polis şehide de yapıştırdın. Sonuç sıfır. PKK dün üstüne düşeni ve bekleneni yaptı. PKK yeni bir şey yapmadı ama biz de yeni bir şey yapmadık.'

Metehan Demir: Şehitler İçin Copy-paste Üzüntüler Var

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile