İspanya 1. Futbol Ligi'nin 8. haftasında Atletico Madrid, deplasmanda Real Sociedad'ı 1-0 yendi.

İlk yarıda evsahibi Real Sociedad daha etkili bir futbol ortaya koyup, iki önemli pozisyon yakalasa da, Atletico Madrid'in kalecisi Courtois'ı geçmeyi başaramadı.

İkinci yarı her iki takımın karşılıklı ataklarıyla geçerken, maçın 0-0 biticeği tahmin edilen bir anda sahneye çıkan Atletico Madrid'in Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, 90. dakikada serbest vuruştan attığı güzel golle, takımına 3 puanı getirdi.

La Liga'nın namağlup iki takımından biri olan Atletico Madrid, puanını 22'ye çıkartarak, aynı puanla lider olan Barcelona'nın ardından avarajla ikincilikteki yerini korudu.

Bu arada Arda Turan'ın sakatlığından dolayı kadroda olmadığı Atletico Madrid'de, diğer milli futbolcu Emre Belözoğlu ise yedeklerde kalıp, 82. dakikada Koke'nin yerine oyuna girdi.


PSV Eindhoven 3-2 Willem maç özeti ve golller

Hollanda Ligi'nde 9. hafta maçında Willem II'yi ağırlayan PSV Eindhoven 2-0 geriye düştüğü maçı çevirerek galibiyete ulaştı.

Hollanda Ligi'nde 9. hafta maçında PSV Eindhoven ile Willem II karşı karşıya geldi. PSV Eindhoven kendi sahasında 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı.

Willem II'nin zorlu deplasmanda gollerini 16. dakikada Jens Podevjin ve 23. dakikad Niek Vossebelt kaydetti. PSV Eindhoven'e galibiyeti getiren goller 68 ve 79. dakikada Koevin Strootman, 82. dakikada Tim Matavz'den geldi.

Bu galibiyetin ardından PSV puanını 21'e yükseltti. Willem II ise skoru koruyamadığı maçın ardından 6 puanda kalmaktan kurtulamadı.

Hollanda Ligi'nde bir sonraki hafta PSV Eindhoven, Zwolle'e, Willem II ise Den Haag'a konuk olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile