İspanya 1. Futbol Ligi'nin 8. haftasında Atletico Madrid, deplasmanda Real Sociedad'ı 1-0 yendi.

İlk yarıda evsahibi Real Sociedad daha etkili bir futbol ortaya koyup, iki önemli pozisyon yakalasa da, Atletico Madrid'in kalecisi Courtois'ı geçmeyi başaramadı.

İkinci yarı her iki takımın karşılıklı ataklarıyla geçerken, maçın 0-0 biticeği tahmin edilen bir anda sahneye çıkan Atletico Madrid'in Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, 90. dakikada serbest vuruştan attığı güzel golle, takımına 3 puanı getirdi.

La Liga'nın namağlup iki takımından biri olan Atletico Madrid, puanını 22'ye çıkartarak, aynı puanla lider olan Barcelona'nın ardından avarajla ikincilikteki yerini korudu.

Bu arada Arda Turan'ın sakatlığından dolayı kadroda olmadığı Atletico Madrid'de, diğer milli futbolcu Emre Belözoğlu ise yedeklerde kalıp, 82. dakikada Koke'nin yerine oyuna girdi.


İnter Milan 2-0 Catania Maç Özeti Goller

Inter ' in sahasında Catania ' yı ağırladığı karşılaşmada gülen taraf ev sahibi ekipoldu. Mavi-siyahlılar, Cassano ve Palacio ' nun attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Seria A ' da geçtiğimiz sezonu hayalkırıklığı ile tamamlayan Inter 2012-13 sezonunda üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Sekizinci hafta mücadelesinde sahasında Catania ' yı ağırlayan Milano ekibi sahadan 2-0 galip ayrılarak ligde üst üste 4. galibiyetini aldı.

Giuseppe Meazza ' da oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Maçın 28. dakikasında Antonio Cassano ' nun attığı gol tribünleri ayağa kaldırırken, devre 1-0 Inter üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarısı karşılıklı ataklara sahne olan mücadelenin 85. dakikasında sahneye çıkan Rodrigo Palacio Milano ekibinin ikinci golünü atarken, takımını da rahatlatan isim oldu. Inter, puanını 18 ' e yükselterek Juventus, Napoli ve Lazio ' yu takibini sürdürdü
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile