Fransa 1. Ligi'nde 13. hafta maçında Paris S.G. evinde Rennes'e 2-1 mağlup oldu.

Rennes'in golünü Romain Alessandrini (14) ve Julien Feret (35) atarken, Paris'in tek golünü Nene kaydetti. Rennes'de 26. dakikada Benoit Costil ve 52'de Jean Makoun kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktılar.

Ibrahimovic'in İsveç Milli Takımı dönüşü ilk 18'de olmadığı maçta Rennes, 14. dakikada Romain Alessandrini ile 1-0 öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra 21'de Beşiktaş'ın da peşinde olduğu santrfor Nene takımına eşitliği getiren golü kaydetti: 1-1. 26. dakikada Rennes, Benoit Costil'in gördüğü kırmızı kart ile sahada 10 kişiyle mücadelesine devam etti. 10 kişilik Rennes, 35. dakikada Julien Feret'in attığı golle skoru 2-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda 52. dakikada Jean Makoun ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek Rennes'i 9 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Paris tek kale oynadı ancak istediği golü bir türlü bulamadı ve maç Rennes'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla Paris S.G. 23 puanla liderliğini sürdürürkeni Rennes, 22 puanla 6. sırada yer aldı.


Manchester City 5-0 Aston Villa Maçın Özeti Ve Golleri

İngiltere Premier Lig'de Manchester City 12. hafta maçında güçlü rakibi Aston Villa'yı 5-0 mağlup etti. Daha sonra oynanan maçta ManU, Norwich'e yenilince City bu sezon ilk kez liderliğe yükseldi.

İngiltere Premier Lig'de 12. hafta maçında Manchester City, Aston Villa'yı ağırladı. Manchester temsilcisi rakibi 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Bu karşılaşmanın ardından başlayan maçta ise Manchester United, Norwich deplasmanından puansız dönünce, City ligin yeni lideri oldu.

Manchester City'e taraftarı önünde galibiyeti getiren golleri 43. dakikada David Silva, 54 (penaltı) ve 67. dakikada Sergio Aguero, 65 (penaltı) ve 74. dakikada Carlos Tevez kaydetti.

Manchester City puanını 28'e yükseltirken liderliği de ele geçirdi. Aston Villa ise 9 puanda kaldı. Premier Lig'de gelecek hafta Manchester City, Chelsea'ye konuk olacak. Aston Villa ise Arsenal'i ağırlayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile