Fransa 1. Ligi'nde 13. hafta maçında Paris S.G. evinde Rennes'e 2-1 mağlup oldu.

Rennes'in golünü Romain Alessandrini (14) ve Julien Feret (35) atarken, Paris'in tek golünü Nene kaydetti. Rennes'de 26. dakikada Benoit Costil ve 52'de Jean Makoun kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktılar.

Ibrahimovic'in İsveç Milli Takımı dönüşü ilk 18'de olmadığı maçta Rennes, 14. dakikada Romain Alessandrini ile 1-0 öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra 21'de Beşiktaş'ın da peşinde olduğu santrfor Nene takımına eşitliği getiren golü kaydetti: 1-1. 26. dakikada Rennes, Benoit Costil'in gördüğü kırmızı kart ile sahada 10 kişiyle mücadelesine devam etti. 10 kişilik Rennes, 35. dakikada Julien Feret'in attığı golle skoru 2-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda 52. dakikada Jean Makoun ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek Rennes'i 9 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Paris tek kale oynadı ancak istediği golü bir türlü bulamadı ve maç Rennes'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla Paris S.G. 23 puanla liderliğini sürdürürkeni Rennes, 22 puanla 6. sırada yer aldı.


Barcelona 3-1 Real Zaragoza Maç Özeti Ve Golleri

Barcelona, Nou Camp'ta Real Zaragoza'yı Messi ile geçti. La Liga'nın 12. haftasında Barça, Lionel Messi'nin 2 gol, 1 asistle yıldızlaştığı karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Maça Barcelona hızlı başladı. İlk dakikadan itibaren rakip kalede baskı kuran Barça, etkili ataklar geliştirdi.

Karşılaşmanın 16. dakikasında sol kanattan gelişen Barcelona atağında topla ceza sahasına giren Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi Katalan ekibini 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da etkili ataklarla rakip kaleye giden Barça, 24. dakikada eşitlik golüne engel olamadı. Sağ taraftan kullanılan koşe vuruşu sonucunda ceza sahasında topla buluşan

Paco Montanes sert bir şutla kaleci Victor Valdes'i mağlup etti ve skoru 1-1'e getirdi.

Real Zaragoza'nın gol sevinci uzun sürmedi. 28. dakikada sol kanattan çizgiye inen Lionel Messi, topu Song'a çıkarırken, Kamerunlu oyuncu da düzgün bir şutla takımını birkez daha öne geçirdi ve skor 2-1'e geldi.

İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol olmazken Barcelona soyunma odasına 2-1 üstün girdi.

Katalan ekibi ikinci yarıya da iyi başlayan taraftı. Topa daha fazla sahip olan Barcelona, oyunu rakip kaleye yıktı. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Lionel Messi, takımını rahatlatan golü Zaragoza ağlarına bıraktı. Sağ kanattan gelişen Barça, atağında Montoya'nın pasıyla hareketlenen Messi, ceza sahası dışından şık bir vuruşla skoru 3-1'e getirdi.

Farkın ikiye çıkmasıyla oyundan iyice kopan Real Zaragoza karşısında Barcelona, oyunun temposunu düşürürken maçın geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve Katalan ekibi karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla lider Barcelona puanını 34'e yükseltirken, Real Zaragoza 15 puanda kaldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile