Umutsuz Ev Kadınları Bölüm: Nermin'in Aklı Yeniden Karıştı

Umutsuz Ev Kadınları 43. bölüm özeti:

Emel, Sinan'ın aşkını kazanıyor

Emel, uzun zamandır hayalini kurduğu Sinan ' ın aşkını kazanıyor. Gül Çıkmazı'nda yepyeni bir aşk doğar. Emel, uzun zamandır hayalini kurduğu Sinan ' ın aşkını kazanır. Yasemin ikisini uygunsuz vaziyette görür ve yıkılır. Ancak yılmayacaktır.

Sibel, kızı Melek ' le beraber Kıbrıs ' a yerleşme kararı almıştır. Ömer ve Elif, velayet davası açıp Melek ' i yanlarına almak için uğraşır. Ancak Elif ' le Sibel, hiç beklemedikleri bir anda ölümle burun buruna gelirler.

Zeliş, Kudret ' in yakında büyük bir paraya konacağını keşfeder. Boşanmadan önce paradan payını alabilmek için Kudret ' e küçük bir oyun oynar. Fakat asıl tuzağa düşen kendisidir. Nazan, Altay ' ın geçmişiyle ilgili korkunç bir gerçeği daha gün yüzüne çıkarır.

Altay, Nermin ' e suçsuzluğunu ispatlar ve Nazan ' ın kocasıyla ilgili küçük bir sır verir. Bu küçük sır, Nermin aracılığıyla Nazan ' ın kulağına gider ve tüm Gül Çıkmazı sakinlerinin hayatını etkileyecek korkunç bir olaya neden olur. Gül Çıkmazı ' nda yaşayanlar kendilerini birdenbire felaketin eşiğinde bulur.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile