Kuzey Güney Bölüm: Cemre, Yeni Bir Yol Çiziyor

Kuzey Güney 50. Bölüm özeti:

Cemre, Kuzey için her şeyi göze alıyor

Kuzey ' i sonsuza kadar kaybedeceğini düşünen Cemre, her şeyi göze alarak, Barış ' a rağmen, harekete geçiyor ve Kuzey ' le birlikte gitmek üzere yola çıkıyor. Kuzey, bavulu elinde yeni hayatına doğru yola çıkmak üzereyken Gülten onu durdurur.

Kuzey ' in hayatına müdahale etmek istemese de, Cemre ' nin mutsuzluğuna bir tek Kuzey ' in son vereceğini düşünmektedir. Gülten, Cemre ile Kuzey ' in beraber olmasına kendisinin engel olduğunu itiraf ederek, Kuzey ' den özür diler.

Kuzey yine zor bir seçim yapmak zorundadır. Kuzey hayatlarından tamamen çıkana kadar, Cemre ' yle yaptıkları anlaşmanın tehlikede olduğunu bilen Barış, Cemre ' nin gözünü korkutmak için ne kadar ileri gidebileceğini açıkça gösterir.

Kuzey ' in kendisinden uzakta yeni bir hayata başlayabilmesi için bile, Cemre ' nin Barış ' ın kurallarına uyması gerekir. Öte yandan Güney, Kuzey ' in gitme kararıyla, sırtındaki yüklerden kurtulup hafifleyeceği için mutludur.

Güney ' in, Sinaner Ailesi ' ndeki yerini daha da sağlamlaştıracak müjde, tam bu sırada gelir. Öte yandan, Cemre ' nin canını acıtmak için harekete geçen Zeynep ise, kaçak dövüşmeyi sürdürür.

Zeynep ' in Cemre ' ye ve Sinanerler ' e karşı yeni silahı Simay olur. Kuzey ' i sonsuza kadar kaybedeceğini düşünen Cemre, her şeyi göze alarak, Barış ' a rağmen, harekete geçer. Kuzey ' le birlikte gitmek üzere yola çıkar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile