Kuzey Güney Bölüm: Kuzey, Barış'tan Hesap Sordu

Kuzey Güney 51. bölüm özeti:

Kuzey ile Güney bir kez daha karşı karşıya geliyor

Simay, Güney ' e şantaj yapıyor. Simay ' ın bu hamlesi sonucunda Kuzey ve Güney bir kez daha karşı karşıya geliyor. Ve, Kuzey - Güney arasındaki gerilim bambaşka bir boyut kazanıyor. Kuzey kendine bile söylemediği aşkını Cemre ' ye itiraf etmiş ama, asla bir araya gelemeyeceklerini de kesinlikle açıklamıştır.

Kuzey ' in gerekçelerini kabullenmekten başka çaresi kalmayan Cemre, Sinaner Köşkü ' ndeki esaretine sessizce boyun eğer. Kuzey ' in gidişiyle rahat bir nefes alan Güney, onun geri dönmesiyle daha da hırçınlaşır. Kendine çıkış yolu arayan Kuzey ' in karşısındaki en büyük engel yine Güney olacaktır.

Kuzey ' in kaybedecek hiçbir şeyinin kalmadığını bilen Sami, oğlunun artık daha gözü kara olduğunun farkındadır. Önlemini almaya karar verir. Gülten, Cemre ' nin Kuzey ' i korumak için Barış ' la evliliğine devam ettiğini öğrendiğinde, zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

Kuzey ' i yeniden kazanmak isteyen Zeynep, tehlikeli planlar peşindedir. Zeynep ' in yönlendirmesiyle harekete geçen Simay, Güney ' e şantaj yapar. Simay ' ın bu hamlesi sonucunda Kuzey ve Güney bir kez daha karşı karşıya geldiklerinde, Güney öfkesini kontrol edemez.

Kuzey ve Güney tartışırken Simay ' ın duydukları, ortalığı karıştırması için eline yeni bir koz daha verir. Cemre ' nin her şeye rağmen Kuzey ' le kaçmak için harekete geçmiş olması, Güney ' in vazgeçtiği ilk aşkını içinde daha büyütmektedir.

Güney geçmişin acısını Kuzey ' den çıkarmak istedikçe, Kuzey ' in hırsı daha da bilenmektedir. Kimsenin beklemediği bir anda harekete geçen Burak Çatalcalı, Güney ' i hedef alan kozunu açıkça ortaya sürdüğünde, Kuzey - Güney arasındaki gerilim bambaşka bir boyut kazanacaktır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile