Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programına katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, spor camiasında çok konuşulacak sözler sarf eti. Hem Galatasaray'ı hemen de Fenerbahçe'yi bombalayan Şener, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

'GALATASARAY BİZE AYIP ETTİ'
Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın 'Trabzonspor Galatasaray'ın alt yapısı haline geldi. Başarısızlığa kılıf arıyorlar' sözlerinin hatırlatılması üzerine Selçuk İnan ve Burak Yılmaz örneklerini hatırlatan Şener, Selçuk İnan'ın özel sebeplerden dolayı Trabzon'dan ayrıldığını söyledi. Burak Yılmaz konusunda ise Galatasaray'ı hedef alan Şener, 'Burak denilen arkadaşımız bana yurt dışına gitmek istediğini söyledi. Ben de buna mani olmam dedim. Ancak iki menajerinin oyunları sonucu Galatasaray'a gitti. Galatasaray ise 'Biz onu Lokomotif'ten aldık' dedi. Lokomotif'ten aldın ama parayı bana yatırdın. Böyle bir ayıp yaptılar. Kırgınlığım var mı? Var. Bu kırgınlığım devam etmelidir ki buna devam etmesinler' şeklinde konuştu.

'FENERBAHÇE 'NİN ŞİKESİ İSPATLI'
Program sunucusu Enver Aysever'in ilerleyen dakikalarda 'Sizinle ilgili tapelere baktığımda şöyle bir değerlendirme var; Trabzon sanki teşvik primi verecek ama parayı veremiyor' sözleri üzerine yetiştirilme tarzının buna benzer bir olaya müsaade etmeyeceğini belirten Şener, 'Sohbette her şey var ama bu mümkün değil' dedi. Aysever'in, Aziz Yıldırım'ın da 'Sohbette her şey var' yönünde açıklamalarını hatırlatması üzerine ise 'O ispatlı' diyen Şener, Fenerbahçe için iddia edilen 'şike'nin ispatlı olduğunu savundu. Davanın sonuçlanmadığının hatırlatılması üzerine ise 'Buna çok kızıyorum' diyen Şener, 'Yargıtay'ın onaması gerekiyor. Doğrudur. Bu yerel mahkemeleri kaldıralım o zaman. Olur mu?' ifadelerini kullandı.

'AYDINLAR FENERBAHÇE CEZA ALACAK DİYE İSTİFA ETTİ'
Programın ilerleyen dakikalarında ‘Mehmet Ali Aydınlar neden gitti?' sorusuna da cevap veren Şener, Aydınlar'ın Fenerbahçe'nin ceza alabileceğinden dolayı istifa ettiğini ifade ederek ‘Mehmet Ali Aydınlar baktı ki bu işin sonunda cezalar çıkacak, Fenerbahçe düşürülecek… Mehmet Ali Aydınlar çok iyi bir Fenerbahçelidir, ayrılmış olabilir' şeklinde konuştu.

'AZİZ YILDIRIM GELİRSE, BİRLİKTE İZLERİZ. BENİM AÇIMDAN HERHANGİ BİR SORUN OLMAZ'


Bir soru üzerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Trabzon'a gelmesi halinde maçı birlikte izleyebileceklerini vurgulayan Şener, şunları söyledi:
'Sayın Aziz Yıldırım gelirse, birlikte izleriz. Benim açımdan herhangi bir sorun olmaz. Ev sahibi olarak zaten 'merhaba' da demek durumundayım. Ama insanlar konuşmadan da maç izler.'

Şener, maçın sonucunu tahmin etmesi istendiğinde ise, 'Büyük ihtimalle Trabzonspor kazanır' dedi.

Sadri Şener, Fenerbahçe yöneticisi Abdullah Kiğılı'nın, 'Trabzonspor'da yeniden dost olacağız' açıklamasını da değerlendirirken, 'Abdullah Ağabey, keşke maç öncesi değil de her zaman söylese bunu' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE


Sadri Şener Bombaladı

İLGİLİ VİDEOLAR

Türk Futbolunun Çirkin Yüzleri

19 Mayıs 2013 Pazar

Fıkra gibi çeviri

22 Mart 2013 Cuma

Fenerli Avukatlar'dan suç duyurusu

12 Haziran 2012 Salı

Şike davasında yüzleşme!

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Yıldırım-Şener diyaloğu

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Şike Davası'nda 16. duruşma

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile