Merhamet 4. Bölüm: Narin, Fırat'a Öfkeli

Merhamet 4. Bölüm özeti:

Narin aşkını dizginliyor

Narin, Fırat ' a kendisini bırakmaktan, pek çok neden yüzünden korkuyor. Fırat, Yaslıhan ' a gitmeden önce Narin ' i görmeye gelir ve Irmak ' ın kendisi ile gelişinin gerçek nedenini açıklar. Gerçek, Irmak ' ın herkese anlattığından çok farklıdır.

Narin ise Fırat ' a kendisini bırakmaktan, pek çok neden yüzünden korkmaktadır. Deniz, sevgilisi Can ' ın kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Narin ile atölyesini kolaçan etmeye giderler. Onları bir sürpriz beklemektedir.

Irmak ' ın Fırat ' la yaptığı Yaslıhan gezisi Irmak ' ın tüm çabalarına rağmen tatsız biter. Küçük Galina, Sermet ' in başına kalmıştır. Sermet, Narin ve Deniz ' den kızın bakımı konusunda yardım ister. Mehmet ' in futbol hayatı ile ilgili doktorların vereceği karar tüm ailenin kaderini etkileyecektir.

Okullar açılırken Narin ' i okula göndermemeye kararlı olan Recep, Narin ' in son gece bulduğu sürpriz bir çözümle ağzını bu konuda açamaz hale gelecektir. Narin ' in dayı kızı Sema ise, kasabaya cenazeye gelen Fırat ' a göz koymuştur.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile