Kuzey Güney 64. Bölüm: Sami Fenalaşıyor

Kuzey Güney 64. Bölüm özeti:

Zeynep'le Cemre arasındaki gerginlik büyüyor

Sami Bey, yeni eşiyle birlikte aile ziyaretini gerçekleştirmek için yola çıkıyor. Cihan ' ı da Kuzey ' e emanet ediyorlar. Bu durumu Kuzey ' e yaklaşmak için kullanan Zeynep ' le Cemre arasındaki gerginlik ise daha da büyüyor.

Handan, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu kocasının, bir başkasıyla evlendiğine, bunu gözleriyle görmeden inanmayacaktır. Handan ' ın gelişiyle nikah salonu bir anda karışır. Duruma müdahale eden Kuzey, annesini bu zor gününde yalnız bırakmaz.

Handan ' ın yaşadıklarına dair söylediklerinden etkilenen Kuzey de kendi hayatının muhasebesini yapacaktır. Sami Bey, yeni eşiyle birlikte aile ziyaretini gerçekleştirmek için yola çıkar. Cihan, Kuzey ' e emanettir. Bu durumu Kuzey ' e yaklaşmak için kullanan Zeynep ' le Cemre arasındaki gerginlik daha da büyür.

Sevgililer Günü ' nde Melda ' yla baş başa olmak isteyen Güney ' in planı, Banu ' nun sürpriziyle bozulur. Ebru ' yla karşı karşıya gelen Güney ' i bundan sonra zor günler beklemektedir. Sami Bey ' in daha evliliğinin ilk gününde başlayan sorunlar gelecek zor günlerin habercisidir.

Cemre ' yi, Barış ' ın prangasından kurtarmak isteyen Gülten çözüm yolları aramaktadır. Gülten ' in çaresizliğine şahit olan Kuzey, Cemre ' nin elini kolunu bağlayan anlaşmayı öğrenir. Barış ' tan bunun hesabını sormak için harekete geçer ancak, Cemre ' nin imzası, bir adım bile atmasına engeldir.

Öte yandan, “Ferhat ' ın katili” olduğunu iddia eden Mirza Çeltik dosyasındaki son gelişmeler, Şeref ' le Kuzey ' i günler sonra karşı karşıya getirir. Cemre ' nin Barış ' tan kurtulmasını sağlayacak çıkış bileti Zeynep ' in eline geçtiği gece, Kuzey ' le Cemre arasında yaşananların faturası ağır olacaktır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile