Kuzey Güney 65. Bölüm: Kuzey, Cemre ve Barış Sahnesi

Kuzey Güney 65. Bölüm özeti:

Cemre, Barış'ın evine gidiyor!

Barış, Cemre ile son yaptığı anlaşmayı da bozuyor. Aynı gece Cemre herkesten habersiz Barış ' ın evine gidiyor. O gece yaşananlar Cemre ve Kuzey için başlayacak zor günlerin de habercisi oluyor. Kuzey ' le Cemre ' nin gazetede çıkan fotoğrafları, ikisinin de inkâr edemeyeceği bir durumu gözler önüne sermiştir.

Barış ' la yaptığı anlaşmaya göre Cemre şimdi daha büyük bir tazminat yükü altına girmiştir. Güney ' in mutsuzluğuna, öfkesi de eklenir. Kuzey ' in sahip olduğu her şey, Güney ' in hayatındaki boşlukları daha büyütmektedir. Banu ise Güney ' le evliliğinin büyük bir yalandan ibaret olduğunu öğrenmiştir artık.

Ne yaşanırsa yaşansın, Kuzey ' in Cemre ' den kopamayacağını anlayan Sami, sonunda sessizliğini bozar ve Kuzey ' in bağlarından birini çözer. Sinaner Holding ' in borsaya açılmasından hemen önce yaşanan fotoğraf skandalı, Ebru Sinaner ' i yeni bir anlaşma yapmak üzere harekete geçirir.

Cemre, Kuzey ' in karşı çıkmasına rağmen son bir kez Barış ' a boyun eğmek zorunda kalır. Bütün yaşananların muhasebesini yapan Kuzey, Cemre ' nin de baskısıyla Demet ' le aralarındaki küskünlüğü son vermek istese de, Şeref ' e olan öfkesi buna engel olur.

Şeref ise kendini Kuzey ' e ifade etmek için farklı bir yola başvurur. Artık o da Kuzey ' in dilinden konuşacaktır. Sinaner şirketler grubunun borsaya açıldığı gün, kameralar önünde Cemre ' yle Barış ' ın başrolde olduğu büyük bir şov gerçekleşir.

Yapılan basın açıklaması, dikkatleri yeniden Cemre ' yle Kuzey ' in üstüne çeker. Barış ' a karşı, anlaşma şartı olan son görevini yerine getirdiğini düşünen Cemre, gazetecilerin hala peşinde olduğunun farkında değildir.

Yeni çevresine uyum sağlamaya çalışan Simay ' ın aklı hala kırgın olduğu Barış ' tadır. O gece internette yayınlanan haberle çıldıran Barış, son yaptığı anlaşmayı da bozar. Aynı gece Cemre herkesten habersiz Barış ' ın evine gider. O gece yaşananlar, Cemre ile Kuzey ' in hayatında zor günlerin başlamasına neden olacaktır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile