İşportacı Üniversiteli Genç Kıza İnsanlık Dersi Verdi

Para ödüllü bilgi yarışmalarında eşine az rastlanır bir olay yaşandı.
ATV ekranlarında Tamer Karadağlı'nın sunumuyla ekrana gelen Güven Bana'nın dün akşamki bölümünde yarışmacılardan Gökhan Bey, büyük bir insanlık dersi verdi.

'AYNAYA DAHA RAHAT BAKACAĞIM'
65 bin TL'lik para ödülünü elinin tersiyle iterek diğer yarışmacının para ödülünü kazanmasında büyük rol oynayan Gökhan Bey, 'Elbette paraya ihtiyacım var ama benim paradan ziyade kendimi tanımaya ihtiyacım vardı. Bunun fırsatını verdiğiniz için size teşekkür ediyorum. Aynaya daha rahat bakacağım. Hayatta daha iyi bir yere geldiğimi düşüneceğim. Asla arkadaşımı suçlamıyorum. İhtiyacı vardır. Ben az ihtiyaçlarla yaşamayı öğrendim. Darısı herkesin başına.' dedi.

'ELİMDEKİLER DAHA KIYMETLİ'

İlerleyen dakikalarda işportacılık yaptığını da ekleyen Gökhan Bey, 'Günde 40-50 lira kazanıyorum. Bu gelir bana yetiyor. 65 bin TL bana bir anlam ifade etmedi. Benim seven dostlarım ve özgür bir hayatım var. Bunları bırakmak istemedim.Elimdekilerin daha kıymetli olduğunu düşündüm.' şeklinde konuştu. Gökhan Bey'in bu sözleri stüdyoda alkışlarla karşılanırken programı izleyenler eşine az rastlanır bu olayın şaşkınlığı yaşadı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile