Güven Bana'da Tamer Karadağlı yarışmacısını önce bozdu sonra öyle bir şaka yaptı ki...

Güven Bana yarışmasının sunucusu Tamer Karadağlı, yarışmacısını ve arkadaşlarını önce fena bozdu, sonra da yaptığı şakayla şoke etti.
Tamer Karadağlı'nın sunduğu Güven Bana yarışmasının dünkü bölümüne, Gülsüm Hanım ve Sinan Bey'in yarışması damgasını vurdu.

İki hata var diye 15 bin lirada butona basan Gülsüm Hanım üzgün olduğunu söyledi.

Sinan Bey ve ailesi ise Gülsüm Hanım'a güvendikleri için parayı koruma altına almadıklarını belirtti.

YARIŞMACIYI VE ARKADAŞLARINI FENA BOZDU

Karadağlı, Gülsüm Hanım'ın arkadaşlarına'Ne düşünüyorsunuz?'diye sordu.

Arkadaşlarından biri,'Tek yanlış hakkı olduğu için haklıydı. Tabiki yarışma güven üzerine kurulu ama formatta bu var'deyince Karadağlı,'Yarışmanın formatında böyle bir şey yok. Böyle bir yanlış anlaşılma var. Sanki iki hata yapıldığı zaman birinin basması gerekiyor gibi bir inanış var. Öyle bir şey yok. Bu iş soyadınız gibi'Güven'üzerine kurulu. Bu yolda insanlar kendilerini sınıyorlar aslında ve sonuna kadar gidip, risk alıp 15'nci soruyu da görüp kazandıkları parayı paylaşabilirler. Biz bir seçim hakkı veriyoruz. Seçimi yarışmacılarımız yapıyor'şeklinde konuştu.

Tamer Karadağlı'nın bu sözleri üzerine Sinan Bey'in ailesi,'İyi dedi ona ama güven soyadın diyerek'yorumunu yaptı.

Karadağlı,'Güzel yarışıyordunuz. Karşılıklı güzel bir elektrik yakalamıştınız'dedi. Gülsüm Hanım ise,'İki yanlış beni çok tedirgin etti'diyerek kendini savundu.

YARIŞMACIYI ŞOKE EDEN ŞAKA

Bu sırada ekipten biri Tamer Karadağlı'nın kulağına bir şeyler fısıdadı. Karadağlı, Gülsüm Hanım'a,'Yarışma başvurusunda bir usulsüzlük yaptınız mı? Arkadaşlarım bir usulsüzlük olduğunu söylüyor. O yüzden bu ödülü size veremiyoruz. Bu ödülü ne yazık ki Sinan Bey'e vereceğiz. Nedir bu usuzlük? Sizi biraz stresli gördüm'dedi.

Yarışmacı da,'Bilmiyorum. Ne olabilir?'diye sordu.

Bu durum karşısında herkes şoke oldu. Karadağlı çok geçmeden bunun bir şaka olduğunu söyledi. Gülsüm Hanım 15 bin lira ödülle yarışmadan ayrıldı. BEYAZ GAZETE

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile