Zor İşler'in sunucusu Dilara Gönder'in gözyaşları

NTV’de Zor İşler programını sunan Dilara Gönder, ’Zırhlı Birlikler’ bölümünde tanka bindi, gözyaşlarını tutamadı.
Her hafta birbirinden zor meslekleri uygulayan Dilara Gönder, erkeklerin binbir zorlukla başardığı işlerin altından kalkmaya devam ediyor.

İLK TÜRK KADIN SÜRÜCÜ

NTV'de yayınlanan Zor İşler programının başarılı sunucusu Dilara Gönder, Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı tarafından verilen zorlu eğitim sonucunda temsili olarak kayıtlara geçen ilk Türk kadın tank sürücüsü oldu ve tamamladığı eğitim sonrası başarı belgesi almaya hak kazandı.

23 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde başarılı sunucu, Türk Ordusunun kahraman subaylarından aldığı tank eğitiminde ayrıca top atışı da yaparak, deyim yerindeyse dosta güven düşmana korku verdi. Gerçekleştirdiği talim atışı, Dilara'ya korku dolu anlar yaşatsa da güzel sunucu bu görevin de hakkını böylelikle vermiş oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Güzelliği ve akıcı üslubu ile spor programlarının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Dilara Gönder, sunduğu Zor İşler isimli programın son bölümünde tank kullanmasını öğrendi, motor yağladı ve top atışı yaptı. Top atışı yapmasının ardından ise korkudan eli ayağı titredi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

BU TANKLAR HİÇ KULLANILMASIN

Tankın deneme ateşi sonrasında gözyaşlarını tutamayan ve durumu anlatan Dilara Gönder, "Tozu dumanı ateşi gördüm de sanki bir savaşın içindeymişim gibi çok etkilendim. O biraz korkuttu beni gerdi ve terledim. Ama iyiyim neticede talim atışı yaptık. Ama gönül ister ki hiçbir zaman bu toplar kullanılmasın. Ama askerimize de saygımız sonsuz. Tekrar bu deneyimi bana yaşattığı için TSK'ya teşekkür ediyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile