İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye'de herkesin donup kaldığı o anlar...

Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan Turabi Çamkıran dövüş sanatlarını sergiledi ve izleyicilerden tam not aldı.

20 yaşından beri dövüştüğünü ifade eden Turabi Çamkıran Tayland'da korumasız dövüştüğünü ve maçları nakavtla bitirdiğini söyledi. 26 yaşında olan Çamkıran'ın izleyicilerden biri ile yaptığı performans hem korkuttu hem de oldukça ilgi gördü.

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Emre Durmuş'un Taklit Performansı İzle

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Emre Durmuş'un Taklit Performansı İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölümüyle izleyecisinin karşısına çıktı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde keyif dolu anlar yaşandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir çok yarışmacı 2. tura yükselmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün akşam sahneye çıkan Emre Durmuş taklit performansıyla izleyenleri güldürmeyi başardı. İşte Kadir Güven'in Yetenek Sizsiniz Türkiye 1. tur performansı...

Star TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz'de Emre Durmuş yaptığı taklitlerle jüriyi ve izleyenleri gülme krizine soktu.Yetenek Sizsiniz'e Ankara'dan katılan Emre Durmuş isimli genç geceye damgasını vurdu.

Emre, Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yaptığı taklitlerle izleyicileri kahkahalara boğdu.Emre performansının ardından inşallah üç eveti alırsak kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi. Taklitlerinin dışında konuşması ve hareketleriyle de jüriyi şaşırtan Emre hakkında jürinin yorumları da bir o kadar ilginç oldu. İşte o yorumlar...

Eser:
Senin nasıl bir tipin var, karikatür gibisin.Garip bir tipsin.

Hülya Avşar:
Sen çok zeki bir çocuksun, herkesle dalga geçiyor dedi.

Acun: Bence üç hayır verelim normale dönsün dedi.

Emre'nin normalde de böyle mi olduğunu merak eden jüri babasına sordu. Babası, Emre'nin normalde de böyle olduğunu söyledi. Babası, Emre'yi gördükten sonra cesaret edip başka çocuk yapamadıklarını söyledi. Yarışmacı jüriden 3 evet aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile