İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye'de herkesin donup kaldığı o anlar...

Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan Turabi Çamkıran dövüş sanatlarını sergiledi ve izleyicilerden tam not aldı.

20 yaşından beri dövüştüğünü ifade eden Turabi Çamkıran Tayland'da korumasız dövüştüğünü ve maçları nakavtla bitirdiğini söyledi. 26 yaşında olan Çamkıran'ın izleyicilerden biri ile yaptığı performans hem korkuttu hem de oldukça ilgi gördü.

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Minik Zeybek Ahmetcan Taşal

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Minik Zeybek Ahmetcan Taşal İzle... Büyüyünce hakim olmak istediğini ve avukat olmak isteyen kuzeni ile birlikte çalışmak istediğini söyleyerek stüdyoda keyifli anlar yaşatan yarışmacı Ahmetcan Taşal kendisini ısırmak isteyen Hülya Avşar'a'Efeler ısırılmaz'dedi. Küçük efe ile arasında geçen sıkı pazarlığın ardından Hülya Avşar'a'Efeler ısırılmaz ama öpersen olur'dedi ve jürinin yanına gitti.

Hülya Avşar yarışmacıya'Bence sahnede duruşun ile bu gidişat ile sahne sanatçısı olabilirsin. Çünkü çok başarılısın.'diyerek yıldızlı evet verdi. Eser Yenerer de Hülya Avşar'ın sözlerinde katıldığını belirterek evet verdi. Ahmetcan Taşal, Acun Ilıcalı'nın da evet oyu ile ikinci tura geçmeye hak kazandı.

Böbreğinden ameliyat olduğunu ve tek böbrekle hayatını geçirdiğini belirten Ahmetcan kilolu olmasının sebebinin de hastalığı olduğunu söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile