Başbakanlık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği ileri sürülen ses kayıtlarının "ahlaksızca bir montaj ürünü olup, tümüyle gerçek dışı" olduğunu bildirdi.

Başbakanlık, 'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında bir telefon görüşmesi olduğu iddiası eşliğinde, bu akşam internet aracılığıyla servis edilmiş olan ses kayıtlarının, ahlaksızca bir montaj ürünü olup, tümüyle gerçek dışı olduğunu' açıkladı.

HESABI HUKUK İÇİNDE SORULACAKTIR

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nı hedef alan bu kirli tezgâhı kuranlardan hukuk içinde hesap sorulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Akşam saatlerinde bazı internet sitelerinde, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen bir konuşmanın ses kayıtları yer almıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Ses Kaydı İddialarına Cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın gündeminde ses kaydı iddiaları vardı.

Paralel yapının montaj ses kayıtlarına sert çıkan Başbakan Erdoğan, ' Dün akşam saatlerinde, kendi kurguladıkları dublajını da kendilerinin yaptığı bir piyesi servis ettiler. Ben haftalardır bir çağrıda bulunuyorum. Elinizde, eteğinizde ne varsa çıkarın diyorum. Ama bunlar gidiyor, hayasızca, edepsizce montaj yapıp bunu servis ediyorlar. ' dedi.

Uydurmanın da bir ahlakı olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, ' Şimdi şurada 10 gün içerisinde, onların karşıtlarını aynı şekilde biz de bu teknolojiden hareketle sizlere izleteceğiz. Kılıçdaroğlu izletiyor ya, farklı bir şekilde biz de sizlere izleteceğiz. Senaryo yazmak zor bir şey değil ' şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile