Rusya devlet kanalında Türkiye'ye iftira atarak şikayet eden CHP'li vekil Eren Erdem hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fezleke hazırlandığı öğrenildi.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Rusya devletine ait RT kanalına verdiği röportajda Türkiye'ye iftira atarak şikayet etti. Erdem, IŞİD teröristlerinin öldürücü kimyasal sarin gazı bileşenlerini Türkiye'den edindiği şeklinde asılsız iddia ve suçlamalarda bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Eren Erdem hakkında hazırladığı fezlekeyi yarın sabah Adalet Bakanlığına gönderecek.

Osman Gökçek, CHP'li Eren Erdem'in foyasını ortaya çıkardı

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem geçtiğimiz günlerde Halk TV’de yayınlanan bir programa katılmış Beyaz TV ve Beyaz TV yöneticileri hakkında ağır hakaretlerde bulunmuştu.
Geçtiğimiz haftalarda Beyaz TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın katıldığı Sürmanşet isimli programda Eren Erdem'in telefonla arandığı ancak kendisine ulaşılmadığı söylenmişti.

Bu programın ardından bir gün sonra Halk TV'de yayınlanan bir programa katılan Erdem, kendisinin o akşam aranmadığı söyleyerek Beyaz TV ve Beyaz TV yönetimine hakaretler savurduktan sonra “Arandıysam namusumu ortaya koyuyorum, aranmadıysam onlar da onların namusunu ortaya koysunlar” demişti.

Dün gece yayınlanan Sürmanşet programında Eren Erdem'in arandığına dair kayıtları gösteren Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek “Namus bu kadar ucuz mu?” diye sordu. Gökçek ayrıca Eren Erdem'e dava açılacağını da söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile