Yalan Dünya 52. Bölüm: Vasfiye Teyze, İşkillendirdi

Yalan Dünya 52. Bölüm özeti:

Sırlar bir bir ortaya çıkıyor

Selahattin ile Tülay ve Emir ile Nurhayat ' ın ilişkileri de dahil olmak üzere sırlar bir bir ortaya çıkıyor. Orçun, amcasının yanında eve döner ancak, kendisini odasına kapatır ve kimse ile görüşmez. Gülistan oğluna üzülürken, Vasfiye ' den Selahattin ' in yıllardır dost hayatı yaşandığını duyması dünyasını karartır.

Üstelik dedikodulara göre sevgilisinden bir de çocuğu vardır. Duydukları üzerine hemen harekete geçen Gülistan, dedektif olarak Zorbey ' i tutar. Gülistan evde gelecek haberleri endişe içinde beklerken Bünyamin, önce Nurhayat ' a Zerrin için kafa tutar.

Ardından da ailesine rest çekip, pijamaları ile Zerrin ' e yerleşir. Aşkının, ailesi yerine önce kendisini tercih etmesi, Zerrin ' in müthiş havaya girmesine neden olur. Ancak Bünyamin ' in lüks ve pahalı istekleri Zerrin ' in bütün birikimini kurutur.

Her gece havyar ve şampanya isteyen, eve sinema sistemi kurduran Bünyamin ' in harcamalarını ödemek için Zerrin sefil olur. Pavyonda yeni işe başlayacak meslektaşına yardımcı olmaya çalışan Tülay ' ın başı fena derde girer.

Aniden apandistti patlayan kadın hastanelik olurken, Tülay da onun çocuğuna bir kaç günlüğüne annelik yapmak zorunda kalır. Rıza ise, ailesinin borçları konusunda yardım istemek için Deniz ' den gizli Nurhayat ile buluşur.

Zorbey, Selahattin ' in çapkınlığını belgelemiş iki ayrı kadınla çekilmiş samimi fotoğraflarla gelir. Ancak fotoğraflardaki Selahattin yerine başka biridir ve ortalık daha da fena karışır. Selahattin kurtulduğunu zannederken, kırdığı pot Gülistan ' ın Tülay ile ilgili her şeyi çözmesine neden olur.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile