Yetenek Sizsiniz Türkiye - Arif Sevimli'den Stand up - Komedi Gösterisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Arif Sevimli'den Stand up - Komedi Gösterisi İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölümüyle izleyecisinin karşısına çıktı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde keyif dolu anlar yaşandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir çok yarışmacı 2. tura yükselmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün akşam sahneye çıkan Arif Sevimli performansıyla izleyenleri güldürmeyi başardı. Arif Sevimli komedi gösterisiyle jüriden 3 evet alarak bir üst tura yükseldi. İşte Arif Sevimli'nin 1. tur performansı...

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşamki bölümünde birbirinden eğlenceli yarışmacılar geceye renk kattı.

Star TV ekranlarında yayınalanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve Hülya Avşar, Eser Yenenler ile birlikte jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye her bölüm olduğu gibi dün akşam da izleyenleri ekran başına kilitledi.

Kendine güvenmeyen yarışmacı Arif Sevimli yaptığı stan-up-komedi gösterisiyle jüri üyelerini ve izleyenleri güldürmeyi başardı. Arif Sevimli, yarışmanın jürisinden 3 evet alarak bir üst tura yükselmeyi başardı.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile